To je to što me zanima!

Retrogradni Merkur donosi velike izazove za ova tri znaka, ništa neće ići kako su planirali

Osjećat će nervozu i pritisak, a komunikacija s okolinom bit će sve samo ne dobra. Ovaj retrogradni Merkur bit će u znaku Vage, a to razdoblje traje od 9. rujna do 2. listopada
Vidi originalni članak

Ovan

Ovnovima slijedi burno razdoblje, a morat će se suočiti s poslovnim nedostacima i dugovima. Planove će biti gotovo nemoguće ostvariti, a tijekom rujna pripadnici ovog znaka osjećat će nervozu i pritisak. Ovnovi se ne bi trebali pretjerano umarati, te bi trebali potražiti aktivnosti koje ih mogu umiriti i opustiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rak

Rakove će zatrpati poslovni i obiteljski problemi od kojih se neće biti lako obraniti. Izazovan mjesec činit će se kao period vezanih ruku za pripadnike ovog znaka, a oni bi trebali dati sve od sebe da se pokažu u najboljem svjetlu u nevoljama. Tijekom rujna Rakovi mogu izgubiti novac, dobiti ga natrag - pa ga ponovno izgubiti. Pokušajte ne klonuti duhom, svaka škola dobro će vam doći u budućnosti.

Vaga

Vage čekaju intenzivni izazovi, a informacije koje će širiti možda budu neprovjerene. Svakako više puta provjerite točnost svega što ste čuli, a hladne glave bi se trebali koncentrirati na vlastite ciljeve. Krajem mjeseca rujna intenzitet izazova će se smanjiti, a možda dođu i dobre poslovne prilike. 

PROVJERITE ŠTO VAS ČEKA Financije po Zodijaku: Rujan će nekima proći u besparici dok će drugi novčanik puniti besramno

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • *Maleficent* 05.09.2022.

    bas ih žalim 😊

  • zorozimba 05.09.2022.

    Poštovani,   zaista se trudimo objektivno reagirati na svaki komentar te Vas uvjeravam da nemamo posebne kriterije ni za koga. Molimo Vas da se ne upuštate u rasprave na osobnoj razini i komentirate članke povezano s temom i raspravom.   Lp, Admin

  • colorado 05.09.2022.

    dielom će biti u znaku vage tjedan dana a najviše u znaku djevice 09.09. do 22.09..dva tjedna...a u znaku vage 23.09. do 02.10... budite precizniji ...ovo vam nije točno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare