To je to što me zanima!

REZULTATI TESTA: Jeste li plava, narančasta ili...

Plava je emocionalni tip, narančasta predstavlja pustolovni, zlatna organizirani, a zelena racionalni tip, a uz to otkrijte svoje najveće mane i vrline
Vidi originalni članak

Imate li najviše odgovora A - Vi ste plava, B - Vi ste zlatna, C - Vi ste zelena, D - Vi ste narančasta

PLAVA
VRLINE Emocionalni ste, cijenite prijateljstvo i iskrenost, obzirni ste, iskreni, smireni i kreativni, puni ste razumijevanja, ne osuđujete druge, predani ste i duhoviti. MANE Ne suzdržavate se emocionalno, maštate, slagat ćete da si sačuvate obraz, često plačete, sanjarite, povlačite se iz sukoba te ste pasivno-agresivni. NE VOLITE Živcira vas manjak komunikacije, kaos, izolacija, laganje, vikanje, bezosjećajnost, manjak potpore, ali i romantike. Ne volite aroganciju, pretjerano agresivne te negativne ljude i one koji vole naređivati. KAKO SE SLOŽITI S PLAVOM Razgovarajte o svojim osjećajima, ali im dopustite da i oni govore o svojima. Pritom ih gledajte u oči, pozorno slušajte i budite potpuno iskreni. Nemojte ih nikad prekidati ili ignorirati.

NARANČASTA
VRLINE Pustolovni ste i obično ste vođa. Neovisni ste, lako se prilagođavate te dobro funkcionirate u kriznim situacijama. Spontani ste, duhoviti i pozitivni, ne bojite se neuspjeha, energični ste, kreativni, spremno prihvaćate izazove. MANE Ponašate se bezobrazno i volite izazivati. Ponekad namjerno ignorirate pravila, glasni ste, bez problema ćete lagati i varati, ponašati se nasilno, pobjeći od odgovornosti te se isticati u okolini radeći nešto nesvakidašnje. NE VOLITE Dosadu, točnost, neduhovite i usporene ljude, birokraciju, papirologiju, kritiku, negativnost, prigovaranje, nefleksibilnost i predvidljivost. KAKO SE SLOŽITI S NARANČASTOM Uvijek budite sretni i pozitivni jer vole šale. Nikad ih ne ograničavajte, ali postavite neke granice. Nemojte biti depresivni u njihovoj blizini, zahtijevati bilo što, ponižavati ih ili smatrati da nisu dovoljno dobri jer oni pokreću stvari.

ZLATNA
VRLINE Znate se dobro organizirati, ozbiljno pristupate problemima i izvršavate zadatke. Volite pomagati te poštujete autoritete. Vrlo ste pouzdani, odani, praktični, uredni, odgovorni, volite riskirati i poštujete zakon.
MANE Volite se žaliti, ponekad se samosažalijevate, pokazujete zabrinutost i nervozu te lako padate u depresiju. Pokazujete čega se bojite, znate biti zlobni kada prosuđujete druge, ali i sebe.
NE VOLITE Smetaju vam neučinkovitost, kaos, nedostatak suradnje i odgovarajućeg vodstva te manjak kontrole. Ne volite lijene, neobzirne i nepouzdane ljude, a kašnjenje vas “izludi”. KAKO SE SLOŽITI SA ZLATNOM Vole točnost i kada drugi održe obećanje, kada se drugi sjete njihova rođendana, da imaju vremena, no ne vole nepristojne ljude.

ZELENA
VRLINE Racionalni ste, sve preispitujete i istražujete, ali pritom uvažavate i tuđe ideje. Samostalni ste i očekujete puno od sebe. Odlično rješavate probleme, samouvjereni ste, uporni i ambiciozni. MANE Znate biti neodlučni, ne volite se pokoravati, ponekad ste svojeglavi, povučeni i suzdržani. Sarkastični ste, nekomunikativni, samokritični, ali i kritični prema drugima te težite savršenstvu. NE VOLITE Previše pravila, nesposobnost, neorganiziranost, strogost, neznanje, nepoštenje, ometanja pri obavljanju posla. KAKO SE SLOŽITI SA ZELENOM Budite što logičniji i dajte im dovoljno vremena za razmišljanje. Očekujte da će preuzeti mjesto vođe te uvijek prijeđite odmah na stvar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MinnieL 12.06.2010.

    Ja narančasta! I potpuno točno su me opisali :D

  • ajde 12.06.2010.

    ispalo da sam plava, 90 % istina

  • Elio 12.06.2010.

    ispalo mi je plava i prilično je točno

Komentiraj...
Vidi sve komentare