Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

REZULTATI TESTA: Jeste li plava, narančasta ili...

REZULTATI TESTA: Jeste li plava, narančasta ili...
4

Plava je emocionalni tip, narančasta predstavlja pustolovni, zlatna organizirani, a zelena racionalni tip, a uz to otkrijte svoje najveće mane i vrline

VIDEO

Imate li najviše odgovora A - Vi ste plava, B - Vi ste zlatna, C - Vi ste zelena, D - Vi ste narančasta

PLAVA
VRLINE Emocionalni ste, cijenite prijateljstvo i iskrenost, obzirni ste, iskreni, smireni i kreativni, puni ste razumijevanja, ne osuđujete druge, predani ste i duhoviti. MANE Ne suzdržavate se emocionalno, maštate, slagat ćete da si sačuvate obraz, često plačete, sanjarite, povlačite se iz sukoba te ste pasivno-agresivni. NE VOLITE Živcira vas manjak komunikacije, kaos, izolacija, laganje, vikanje, bezosjećajnost, manjak potpore, ali i romantike. Ne volite aroganciju, pretjerano agresivne te negativne ljude i one koji vole naređivati. KAKO SE SLOŽITI S PLAVOM Razgovarajte o svojim osjećajima, ali im dopustite da i oni govore o svojima. Pritom ih gledajte u oči, pozorno slušajte i budite potpuno iskreni. Nemojte ih nikad prekidati ili ignorirati.

NARANČASTA
VRLINE Pustolovni ste i obično ste vođa. Neovisni ste, lako se prilagođavate te dobro funkcionirate u kriznim situacijama. Spontani ste, duhoviti i pozitivni, ne bojite se neuspjeha, energični ste, kreativni, spremno prihvaćate izazove. MANE Ponašate se bezobrazno i volite izazivati. Ponekad namjerno ignorirate pravila, glasni ste, bez problema ćete lagati i varati, ponašati se nasilno, pobjeći od odgovornosti te se isticati u okolini radeći nešto nesvakidašnje. NE VOLITE Dosadu, točnost, neduhovite i usporene ljude, birokraciju, papirologiju, kritiku, negativnost, prigovaranje, nefleksibilnost i predvidljivost. KAKO SE SLOŽITI S NARANČASTOM Uvijek budite sretni i pozitivni jer vole šale. Nikad ih ne ograničavajte, ali postavite neke granice. Nemojte biti depresivni u njihovoj blizini, zahtijevati bilo što, ponižavati ih ili smatrati da nisu dovoljno dobri jer oni pokreću stvari.

ZLATNA
VRLINE Znate se dobro organizirati, ozbiljno pristupate problemima i izvršavate zadatke. Volite pomagati te poštujete autoritete. Vrlo ste pouzdani, odani, praktični, uredni, odgovorni, volite riskirati i poštujete zakon.
MANE Volite se žaliti, ponekad se samosažalijevate, pokazujete zabrinutost i nervozu te lako padate u depresiju. Pokazujete čega se bojite, znate biti zlobni kada prosuđujete druge, ali i sebe.
NE VOLITE Smetaju vam neučinkovitost, kaos, nedostatak suradnje i odgovarajućeg vodstva te manjak kontrole. Ne volite lijene, neobzirne i nepouzdane ljude, a kašnjenje vas “izludi”. KAKO SE SLOŽITI SA ZLATNOM Vole točnost i kada drugi održe obećanje, kada se drugi sjete njihova rođendana, da imaju vremena, no ne vole nepristojne ljude.

ZELENA
VRLINE Racionalni ste, sve preispitujete i istražujete, ali pritom uvažavate i tuđe ideje. Samostalni ste i očekujete puno od sebe. Odlično rješavate probleme, samouvjereni ste, uporni i ambiciozni. MANE Znate biti neodlučni, ne volite se pokoravati, ponekad ste svojeglavi, povučeni i suzdržani. Sarkastični ste, nekomunikativni, samokritični, ali i kritični prema drugima te težite savršenstvu. NE VOLITE Previše pravila, nesposobnost, neorganiziranost, strogost, neznanje, nepoštenje, ometanja pri obavljanju posla. KAKO SE SLOŽITI SA ZELENOM Budite što logičniji i dajte im dovoljno vremena za razmišljanje. Očekujte da će preuzeti mjesto vođe te uvijek prijeđite odmah na stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa