To je to što me zanima!

Rezultati testa: Otkrijte kakav je vaš karakter

Mladi češće vide put jer tragaju za pravcem u životu, voda otkriva odnos prema seksu i ljubavi, a šalica kako se odnosite prema bogatstvu
Vidi originalni članak
Šuma simbolizira vaš život i kako ga zamišljate. Ako ste šumom hodali danju, znači da ste sretni jer što je više svjetla, to je više zadovoljstva. Mračna šuma sugerira da niste zadovoljni, čak i ako ne znate zašto, da ste preopterećeni ili da ste iz nekog razloga stalno pod stresom. Šetnja u sumrak ili zoru pokazuje kako ste sretni, ali postoje iskušenja s kojima se morate što prije suočiti. Put u šumi odgovara na pitanje kamo idete i čemu težite. Vidite li put u šumi, vjerojatno je da ste još u potrazi za pravim putem i u životu. Njega najčešće vide mlađi, a oni koji su zreliji i iskusniji, najčešće opušteno lutaju kako ih je volja.

Šalica je simbol bogatstva i kako se odnosite prema njemu. Ako ste naišli na vrijednu šalicu, znači da ne izbjegavate izazove i ne propuštate nove prilike. U slučaju da ste šalicu ostavili u šumi, bogatstvo vam ili ne predstavlja mnogo u životu ili mislite da ga trebate zaslužiti radom i posebnim zalaganjem te da ne “pada s neba”. Ljudi često vide šalicu kao punu čaja ili kave koje odmah popiju, a zatim ostave u šumi. Korištenje šalice znak je da ste vrlo praktični, živite “ovdje i sada” i uzimate sve što se nudi. Ako ste ugledali i ponijeli šalicu, znači da ćete spremno prihvatiti te iskoristiti i najmanju priliku za bogatstvom.


Voda
predstavlja seks. Brzina kojom se voda kreće pokazatelj je vaših apetita, ali ne nužno i želje za seksom. Što je voda brža, to je veća glad za seksom. Dubina vode pokazuje kako se odnosite prema seksu i što od njega očekujete. Vidite li plitku vodu, ne uzrujavate se previše ako ne doživljavate ekstazu. Ako u plićaku voda brzo teče, vaš moto je “na brzinu, ali često”. Duboku vodu vide oni koji uvijek intenzivno i s puno osjećaja vode ljubav. Način na koji prelazite vodu odgovora na pitanje koliko ste opušteni u seksu. Oni koji lako prelaze “prepreku”, liberalniji su i otvoreniji, a oni na brodovima skloniji eksperimentiranju.

Medo će vam reći koliko imate problema i kako se s njima nosite. Ugledate li slatkoga, plišanog medu, vjerojatno živite bez stresa i umjesto problema vidite izazov. Ako ste naišli na pravog medvjeda, i u životu ste okruženi pravim problemima. Što je medvjed opasniji, proživljavate više stresa i nervoze. Ako se medvjed ne obazire, problemi nisu veliki i niste stalno pod stresom. Ako vas je medvjed ugledao, ali ne obraća pozornost, problemi postoje, ali nisu opasni.
Tek medvjed koji prijeti znak je da vam je hitno potreban godišnji odmor. Način na koji ga izbjegavate pokazuje kako se nosite s problemima, a ako ga posvajate, sve je u redu.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • maraaa 16.01.2010.

    KKKKK

Komentiraj...
Vidi sve komentare