To je to što me zanima!

Robert Sever ima lepršave nove kreacije u mediteranskom štihu

More, sunce i zelenilo poslužili su kao kulisa nove kolekcije i kampanje "Eleftheria" Roberta Severa, treće koju potpisuje ne samo kao dizajner, već i fotograf, a rezultat je čaroban svijet stylish odmora
Vidi originalni članak

- Kolekciju smo počeli stvarati u veljači ove godine, već tada maštajući o toplim bezbrižnim danima koje volimo kada dođe ljeto. Upravo fantazija o slobodi, ležernosti i prepuštanju slobodi uživanja bile su osnovne smjernice kreativnog stvaranja kolekcije - istaknuo je dizajner Robert Sever.

Autor je, kao i uvijek, napravio 50 kombinacija te se pritom inspirirao različitim kulturama i motivima, od Mediterana, preko Grčke do Afrike i Meksika.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Influencerica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autor ističe kako je cilj kolekcije da se žena u njima osjeća ležerno i opušteno, stoga su krojevi naglašene dinamike i lepršavosti.

U fokusu kreacija su pamuk, lan, viskoza, ručno rađena slavonska čipka i eterični šifon.

Stylinge krasi nakit koje izrađuje dizajner Slobodan Velicki, a torbe je potpisala Vlatka Hašić, vlasnica brenda "Knot why not". Torbe su napravljene od traper traka te klasične špage. Sve skupa zaokružilo je ovu šaroliku boho kolekciju.

OUTFIT DANA Ultimativni minimalizam: Fina, bež haljina seksi otvorenih leđa

Kampanja je snimana na lokacijama malog dalmatinskog sela Šilježetarica. Idiličan morski krajolik zajedno s Velebitom i Paklenicom postali su savršena kulisa za ovu kampanju kojom Sever želi prikazati snagu, slobodu i hrabrost žena, njegove vječite inspiracije.

OUTFIT DANA Crno i volumen plus traperice: Super jednostavna formula Šveđanke Emelie Wikstrom

U ulozi modela nalaze se njegove omiljene manekenke koje utjelovljuju Sever stil, Iva Marušić i Ana Stanković iz agencije Talia Model.

TI DIVNI OKVIRI 10 odličnih sunčanih naočala koje otkrivaju snažan karakter

Iako uvijek imam jasnu ideju što i kako ću fotografirati, uvijek volim sa svojim timom, a posebno s manekenkama, mojim muzama, stvarati vizualnu priču koja nadilazi okvire vremena. Ovog puta jednostavno smo se prepustili iskustvu i stvorili kampanju s puno ljubavi i puno slobode baš kako poručuje i ime kolekcije - istaknuo je Sever.

OUTFIT DANA Sunčana formula: Hipi pidžama-odijelo i naočale boje konjaka

Osim boho haljina, tu je i nekoliko dnevnih komada color-block stila, popularnog kroz elegantne tonove pastela.

MINI I MIKRO Stiže vrijeme kratkih krojeva: Ove sezone minica ima tri lica

Novu kolekciju Sever će predstaviti na skorašnjem Fashion.hr-u, koji će se održati od 2. do 4. srpnja u Parku skulptura Zagrebačke Gliptoteke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare