To je to što me zanima!

Život s petorkama: Trebaju 60 pelena i 40 bočica - svaki dan!

Mladi bračni par iz Kentuckyja je nakon umjetne oplodnje dobio petorke. Uz dadilju i jednu baku i dalje je to svakodnevna bitka. Otkrili su kako kod njih izgleda mijenjanje pelena ili odlazak u trgovinu
Vidi originalni članak

Roditelji petorki su otkrili su kakav je život s pet beba. Briana i Jordan Turner, iz Kentuckyja u SAD-u imaju petorke - Zoey Hart, Dakotu Faith, Hollyn Grace, Asher Blazea i Gavina Lanea zahvaljujući kojima je njihov život postao svakodnevna borba s vremenom i gomilom obveza kako bi petorke imale sve što trebaju.

Da bi djeca bila u čistoj odjeći, par, kojima pomaže Brianina majka i dadilja koja s njima živi, dnevno operu barem tri mašine rublja. Također, svaki dan petorkama treba promijeniti 60 pelena i najmanje 20 različitih setova odjeće.

Tjedna trgovina uključuje desetke bočica dječje hrane, mlijeka i raznih formula.

- Prođu kroz bezbroj obroka dnevno. Moramo paziti što i kako jedu jer im je još slab imunitet, pa zato ni ne idemo često van. Ali, kad izađemo, onda smo prava atrakcija. lakše nam je kad izađemo s njima van u dva navrata, prvo s troje, onda s dvoje - priča mama Briana. 

- Morali smo kupiti veliki kombi čim su se petorke rodile, nema šanse da bi svi stali u naš stari auto. Ali, polako prerastamo i kombi - govori Briana.

Briana (30) i muž Jordan dvije godine su pokušavali dobiti bebu prije nego što su se odlučili na umjetnu oplodnju. Jordan je priznao da je skoro pao u nesvijest kad je saznao da će imati petorke. Kako bi prehranio tako veliku obitelj, nakon poroda je uzeo samo tjedan porodiljnog i odmah se vratio na posao vozača dizalice.

Ali Briana nije sama. S njom živi dadilja i svako jutro u 6 sati dolazi joj pomoći njezina majka. Par je ispričao da su dosad potrošili ogromnu svotu na najosnovnije stvari za svoju djecu i jasno im je da će uskoro i njihova kuća postati premala za tako veliku obitelj pa se planiraju uskoro i preseliti.

 Svako dijete ima svoj karakter i stvarno je uzbudljivo gledati ih kako rastu i razvijaju se - sa smješkom priča Briana.

- Ali, na drugu stranu, naš život je isplaniran do zadnje sitnice i moramo se striktno pridržavati rasporeda kako bi stigli sve što je potrebno da su petorke čiste, uredne i nahranjene. Ponekad, sve ovo se čini poput jako iscrpljujućeg sna, nestvarno... Prošla godina mi je sva u magli - objašnjava Briana. 

IMA DVOJE DJECE Majka (44) odgovara na kritike: Dojim i mlijeko mi je savršeno

VIDI OVO: Ljudi koji liče likovima iz crtića!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • beebee 02.04.2018.

    Dobro se organiziraš i to je to

  • Rusulica 01.04.2018.

    A neka pogledaju zenu na Tlc-u kako sama se nosi sa 6 curica,mama joj pomaze povremeno pa nece kukat tako.Ta zena jos i dobro izgleda.

  • CarLav 01.04.2018.

    Imam ih troje,4,6,7 god...sve sam sama uvijek radila,i sa djecom i oko kuce i papire vodila,i doktoru vecinom sama isla...Muz stalno radi,i evo dobro je..Sad i ja radim i sve se uspije izvest na pravi put kad se hoce.Prije je bilo tesko,pelene boce itd..ali eto barem sam se toga rijesila..Sad dolaze druge brige...Stalno nesta...Samo da je zdravlja...pozzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare