Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Majka (44) odgovara na kritike: Dojim i mlijeko mi je savršeno

Šokirana komentarima dvije žene o starijim dojiljama Stephani Giraldi se kao 44-godišnja majka dvoje male djece osjetila i osobno prozvanom te je potaknula javnu raspravu na tu temu

67 komentara

Stephanie Giraldi, 44-godišnja majka dvoje malih dječaka je na Facebook stranici Mama's World otkrila kako se nedavno osjetila prisiljenom odgovoriti dvjema ženama koje su komentirale da je njihova prijateljica u četrdesetim godinama prestara za dojenje i da njezino mlijeko ne valja.

Giraldi je svoje prvo dijete imala s 37 godina, a drugo s 39, tako da se može reći da nije baš mlada započela obitelj. Iako starija, Giraldi je veliki zagovornik dojenja. Reagirala je zbog opaske da je mlijeko starijih mama opasno za djecu i da bi bilo bolje da takve žene daju bebi umjetno mlijeko. 

Hello Mamas, I shared this post yesterday in a breastfeeding group I am a member of, and I got an OVERWHELMING...

Posted by MAMA'S WORD on Friday, March 16, 2018

- Sigurna sam da ste svi čuli razne opaske vezane za dojenje prestarog djeteta, ali jeste li čuli da majka može biti prestara za dojenje? I kako njezino mlijeko vjerojatno nije dovoljno dobro za dijete, samo zbog njezinih godina? Nego je po njihovom mišljenju bolje dati umjetno mlijeko djetetu, pored majke sa svojim mlijekom? - napisala je na Facebooku.

U svojem postu opisala je situaciju u kojoj su dvije žene komentirale dojenje svoje starije prijateljice, dok je Stephanie kraj njih dojila svoje dijete.

- Okrenula sam se prema njima i dobacila im: 'Usput, imam 44 godine, sljedećeg lipnja ću imati 45 i moje mlijeko je savršeno!' Ne možete ni zamisliti izraz na njihovim licima - napisala je.

Također je napisala da je bio jako dobar osjećaj suprotstaviti se takvim negativnim i ružnim komentarima, prije nego što je pitala za mišljenje drugih majki na stranici. Njezina objava je ubrzo postala viralna, s desecima majki koje su u komentarima pružile podršku Stephanie i njezinoj reakciji. 

Pročitajte još i ovo: Nova vrsta kontracepcije.

Pročitajte još i ovo: Kupi kondome bez blamiranja

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message