To je to što me zanima!

Ryanair uvodi jeftine letove iz Zadra prema Parizu, Dublinu...

Zadar postaje 54 baza niskobudžetnog avioprijevoznika Ryanair koji od travnja nudi jeftinije letove prema sedam novih europskih destinacija od 1. travnja
Vidi originalni članak

Avioprijevoznik Ryanair otvorit će svoju bazu u Zadru u travnju 2013.g., a izgradnju će financirati Hrvatska turistička zajednica, dok će ostatak planiranog iznosa od 1,4 milijuna eura doći od tijela lokalne uprave, piše Balkans.com. Ryanair kao jedini europski niski tarifni prijevoznik u zadarskoj će zračnoj luci otvoriti svoju 54. bazu, objavili su iz tvrtke. 

Iz Zadra će Ryanair uvesti nove linije koje uključuju destinacije Dublin, Göteborg, Haugesund, Liverpool, Pariza i Wroclaw. Jedan će zrakoplov Ryanaira biti stacioniran u Zadru, a ukupna investicija tvrtke u zadarsku zračnu luku iznosi 53 milijuna eura. Karte su u prodaji na službenim stranicama Ryanaira i uspostava sedam novih linija kreće od travnja kao dio ljetnog programa, rekao je glasnogovornik Ryanaira Michael Cawley.

- Hrvatski putnici mogu izbjeći plaćanje visokih cijena Croatia Airlinesa i naknada za gorivo tako da se prebace na Ryanairove letove iz Zadra i to na 16 postojećih europskih destinacija, uključujući između ostalih Dublin, London i Pariz - objasnio je Cawley. Istaknuo je kako bi se ovim potezom Ryanaira u Zadru moglo otvoriti dodatnih 300 radnih mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NikiLee 27.12.2012.

    jeeeeeee...:)

  • ostvaren 25.12.2012.

    aj hvala bogu da se bar malo i letovi približe nama običnim smrtnicima!

  • TomislavTomas 25.12.2012.

    Putujem često sa njima... primjer, put na olimpijadu u London, povratna karta, je izašla 80 eura... Pa sa drugim aviokompanijama u to vrijeme karta ispod 250 eura mislim da ne bi došla u obzir. Drago mi je da se uvode gradovi kao Dublin i Pariz... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare