To je to što me zanima!

S ovim trikom više neće biti nepotrebnog nereda u kuhinji

Koliko puta do sada ste se naživcirali kada ste nakon izlijevanja jaja iz zdjele, tu istu zdjelu vratili na kuhinjski pult, a višak tekućine vam se izlio sa strane zdjele i po pultu? E pa sada znamo rješenje problema
Vidi originalni članak

Video s TikToka koji je vrlo brzo postao viralan pokazuje korisnicima kako da ne dođe do nepotrebnog 'malog' nereda u kuhinji. Iako je trik vrlo jednostavan, videozapis iz dana u dan skuplja sve više pregleda, a do sada ga je pogledalo preko 2 milijuna korisnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Znate onaj trenutak kada ste izmiksali jaja u zdjelu i izlili ih iz te zdjele u tavu na štednjaku. Da, nakon toga tekućina koja je ostala u zdjeli većinom bi se krenula prelijevati preko vanjske strane zdjele. 

No, korisnik TikToka Andrew Gatt otkrio je vrlo jednostavan trik s kojim više višak tekućine se neće prelijevati preko vanjskog dijela zdjele.

'Ako ulijem ovo jaje u ovu tavu i vratim zdjelu natrag, odložim na pult, ostatak će kapnuti sa strane', govori Andrew u videu.

@andrew_gatt

Answer in the comments ##lifehack ##fyp ##teachersoftiktok

♬ original sound - Andrew Gatt

Umjesto toga, Andrew nakon što je izlio jaja iz zdjele, okreće zdjelu za 360 i tada se sva tekućina vratila natrag u zdjelu i kako on kaže, više se neće izlijevati sa strane. 

'Kada preokrenem zdjelu kap po kap će se vratiti u zdjelu. Onda ju mogu odložiti na pult i neću imati dodatni nered za očistiti', nastavlja Andrew.

Ispada da Andrew i nije toliko 'blesav' što je podijelio ovaj trik jer su korisnici TikToka oduševljeni što im je otkrio ovo, piše BuzzFeed.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bucka.Li 17.10.2020.

    Ako mi se ne izlije po pultu to nije to...ja onda neću ni peći jaja..nered mora biti..

  • DarkJamNinja 17.10.2020.

    a pazi sad turbo mega cool trika.... opereš odmah posudicu

  • retep2 17.10.2020.

    Tik tok kao majka znanja. A klinci s online skokom, tiktokom, instagramom i takvim stvarima ce izrasti u osobe koje nece biti sposobne ni rit si sami obrisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare