To je to što me zanima!

S vrećama za smeće zagrijte vodu u bazenu za samo 45 min

Lainey Thomson kako bi zagrijala hladnu vodu u svom bazenu stavila je na vrh crne vreće za smeće koje privlače sunčevu toplinu i tako zagrijala vodu za 45 minuta
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Čitatelj Dejan uredio je svoj balkon: Sada izgleda bajkovito

Lainey Thomson (36) iz sjevernog Yorkshirea, otkrila je da za njezinu jednostavnu metodu treba samo 45 minuta rada. Osmislila je vrhunski 'uređaj' za zagrijavanje vode u svom hladnom bazenu, a za to joj je potrebna samo vrećica za smeće.

POGLEDAJTE VIDEO: Skočio gol u bazen s morskim psima: Prije izlaska napravio salto nazad u vodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona vani ima samo hladnu vodu, a često bi u kantama nosila toplu vodu. To joj je dosadilo pa je odlučila isprobati metodu s vrećicom za smeće. Lainey je odlučila staviti vrećicu za smeće na dno bazena kako bi privukla toplinu od sunca, piše The Sun.

- Stavljanjem crne vrećice na dno, privući ćete sunce koje će vodu u vašem bazenu zagrijati vrlo brzo. Za oko 45 minuta voda je topla i cijeli dan ostaje takva - rekla je Lainey.

Ovu ideju podijelila je u Facebook grupi 'Mrs Hinch Made Me Do It', nakon što je jedna žena zatražila savjet kako ugrijati svoj hladni bazen.

Sunce grije crne vreće koje zagrijavaju vodu, a vrećice se nakon uporabe mogu osušiti i ponovno koristiti kao uobičajene ili čuvati kao stalni grijači vode u bazenu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne bacajte istrošene vrećice sa čajem, korisne su za uzgoj bilja

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sivonja_VesnaZG 28.05.2020.

    koliko mi treba vreća za bazen veličine 12x5m?

Komentiraj...
Vidi sve komentare