To je to što me zanima!

Sada virtualno možete zaviriti i u Hrvatski povijesni muzej

Dostupna je i posebna internetska stranica nastala u povodu obilježavanja 100. obljetnice od početka i završetka Prvog svjetskog rata 'Bez ruma nema šturma!'
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maske suzbijaju širenje gripe i drugih virusa, ali nisu savršene

Hrvatski povijesni muzej (HPM) poziva posjetitelje da ga, s obzirom na epidemiju korona virusa i posljedice potresa, posjete virtualno. Muzej poziva znatiželjne da istraže muzejske online sadržaje, prisjete se prijašnjih izložaba poput "Sjećanja na 20. stoljeće" i "Borbe za pravicu".

Na mrežnoj stranici muzej će obavješćivati o svojim najnovijim događajima, a dostupna je i posebna mrežna stranica nastala u povodu obilježavanja 100. obljetnice od početka i završetka Prvog svjetskog rata "Bez ruma nema šturma!".

Na toj se stranici, navode iz Muzeja, mogu pronaći zapisi iz ratnoga dnevnika Stjepana Kolandera, nastali tijekom Prvog svjetskog rata.

Zainteresirane se poziva da istraže sadržaje na muzejskim mrežnim stranicama i društvenim mrežama, jer, ističu, na njima svakodnevno pripremaju i objavljuju zanimljivosti iz prošlosti, informacije o muzejskim predmetima i obljetnice.

RIKOLA, LOSOS... Top 6 namirnica koje jačaju i čuvaju vaš mozak dok starite

Muzej priprema i edukativne sadržaje, virtualne šetnje dosadašnjim izložbama, a posjetitelji stranica, navodi, mogu se uključiti u edukativne igre, poput kvizova, slaganja memoryja i puzzli te foto-igre Muzejskog makeovera.

- Pratite nas, priključite nam se, zabavite se i – zapamtite #ostanidoma - poručuju iz Hrvatskoga povijesnog muzeja. (bs)

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ovih šest rečenica u vezi je važnije izgovarati od 'volim te'

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare