To je to što me zanima!

Samo Astral daruje karte za proricanje svakom čitatelju

U novom broju Astral otkriva znakove da ste iscjelitelj, piše o prizivanju duhova, bioenergiji za srce itd. A tu je i objašnjenje zašto su baš ciganske karte najbolje za gatanje
Vidi originalni članak

Tarot majstorica Branka Sarajlić u velikom specijalu Astrala objašnjava zašto su ciganske karte najpreciznije za proricanje budućnosti i sudbine, a u velikom specijalu objašnjava značenje svih karata te sve metode bacanja i proricanja. Samo Astral svim čitateljima daruje vrhunski špil “Ciganica”, a uz Brankine ćete savjete brzo postati pravi majstor proricanja i otkrivanja budućnosti. 

Na kioscima je od ponedjeljka, 29.2.2016. po cijeni od 14,99 kn

Najbolji mjesečnik u Hrvatskoj donosi i priču o iscjeliteljskim sposobnostima koje se kriju u svakom čovjeku te kako energijom koja struji rukama i dlanovima možete pomoći sebi i drugima. 

Budući da se bliži Uskrs, Astral savjetuje kako se pripremiti za Cvjetnicu i Veliki tjedan te kako se u različitim dijelovima Hrvatske blagoslivljaju grančice. Kao i uvijek, naša astrologinja Vesna Narat za vas je pripremila mjesečnu astroprognozu za ožujak za sve znakove zodijaka i veliki astroprofil vladajućih Riba, a Vlasta Pečanić analizira natalne karte čitatelja. 

Poznati televizijski voditelj Krešimir Mišak u intervjuu ekskluzivno za Astral otkriva što se događa na rubu znanosti te kako je s glazbene scene prešao i zaplivao u alternatvinim vodama. 

Za one koji brinu o svojem zdravlju pripremili smo najučinkovitije prirodne recepte protiv bora i za zatezanje lica, a donosimo i veliku tablicu eteričnih ulja te najbolje kućne lijekove na bazi eteričnih ulja. Tu je i bioenergija za zdravlje srca. Ne propustite i priču o prizivanju duhova Ouija pločom i strašne anonimne ispovijesti, a analiziramo i što je karizma te kako se može naučiti postati karizmatičnim. Ne propustite i Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • montello 26.02.2016.

    zijev opet

  • Cort Cort 26.02.2016.

    Kupit ću Astral i bit ću prorok po cijeni astrala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare