To je to što me zanima!

Samo za ženske oči! Australski seksi vatrogasci opet žare i pale, sve za pomoć životinjama

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, australski vatrogasci su se odlučili razgolititi i pokazati svoje nabildane mišiće, a sve kako bi sakupili novac te pomogli životinjama
Vidi originalni članak

Australski seksi vatrogasci nastavili su tradiciju započetu 1993. godine, a ovaj put su pripremili šest novih izdanja kalendara za 2022. godinu. Novac od prodaje ponovno će se donirati u humanitarne svrhe zaštite životinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok će stranice krasiti preslatke mačke, psi, konji i druge domaće životinje u društvu vatrogasaca, po prvi put vidjet ćemo i ljetno izdanje kalendara u kojem vatrogasci uživaju na plaži.  Zaštitno lice kalendara za 2022. je vatrogasac Ricky.

MODA I PRIJATELJSTVO Novi 'Seks i grad' njeguje stare trendove, Carrie i dalje nosi iste Manolice i legendarnu torbicu

Vatrogasci će prihode od prodaje kalendara za 2022.  poslati poznatoj američkoj udruzi Greater Good Charities. Dio novca od prodaje usmjerit će se i u centre za zbrinjavanje napuštenih životinja Australije, ali i za očuvanje prirodnih staništa egzotičnih životinja te zemlje.

Kalendar za 2022. godinu je u prodaji, a naručiti ga se može putem službene web stranice

SAMO OPUŠTENO Donosimo vam vodič za mirnije blagdane: Bez ozljeda, mučnine i stresa koji prati sve pripreme

Otkako su počeli prikupljati donacije i snimati kalendare, udruga Australski kalendar vatrogasaca prikupila je preko 3,2 milijuna dolara za dobrotvorne svrhe. Pomogli su brojnim bolnicama, udrugama za zaštitu prava djece, ali i oporavku zemlje nakon razornih požara početkom 2020. godine.

Snimanja za sljedeća izdanja počinju u ožujku svake godine, a traju oko 6 mjeseci. Za priliku da budu u kalendaru zgodni vatrogasci moraju se natjecati i ići na casting, pa se na kraju fotkaju samo najveći sretnici.

Pogledajte još fotografija:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • EmmaEmma 12.12.2021.

    Ufff ovaj s pesekom

  • 12.12.2021.

    Lipi tovar. Naj..

  • 12.12.2021.

    Ovom šta drži koalu ne vidi se srednji prst . Zato koala i sjedi ovako milo . A ko dobrotvori se furaju , ljubitelji životinja . Aha 

Komentiraj...
Vidi sve komentare