Lifestyle

Komentari 71

Samo za ženske oči! Australski seksi vatrogasci opet žare i pale, sve za pomoć životinjama

Samo za ženske oči! Australski seksi vatrogasci opet žare i pale, sve za pomoć životinjama

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, australski vatrogasci su se odlučili razgolititi i pokazati svoje nabildane mišiće, a sve kako bi sakupili novac te pomogli životinjama

Australski seksi vatrogasci nastavili su tradiciju započetu 1993. godine, a ovaj put su pripremili šest novih izdanja kalendara za 2022. godinu. Novac od prodaje ponovno će se donirati u humanitarne svrhe zaštite životinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok će stranice krasiti preslatke mačke, psi, konji i druge domaće životinje u društvu vatrogasaca, po prvi put vidjet ćemo i ljetno izdanje kalendara u kojem vatrogasci uživaju na plaži.  Zaštitno lice kalendara za 2022. je vatrogasac Ricky.

Vatrogasci će prihode od prodaje kalendara za 2022.  poslati poznatoj američkoj udruzi Greater Good Charities. Dio novca od prodaje usmjerit će se i u centre za zbrinjavanje napuštenih životinja Australije, ali i za očuvanje prirodnih staništa egzotičnih životinja te zemlje.

643308895

Kalendar za 2022. godinu je u prodaji, a naručiti ga se može putem službene web stranice

Otkako su počeli prikupljati donacije i snimati kalendare, udruga Australski kalendar vatrogasaca prikupila je preko 3,2 milijuna dolara za dobrotvorne svrhe. Pomogli su brojnim bolnicama, udrugama za zaštitu prava djece, ali i oporavku zemlje nakon razornih požara početkom 2020. godine.

643308901

Snimanja za sljedeća izdanja počinju u ožujku svake godine, a traju oko 6 mjeseci. Za priliku da budu u kalendaru zgodni vatrogasci moraju se natjecati i ići na casting, pa se na kraju fotkaju samo najveći sretnici.

Pogledajte još fotografija:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

Najčitaniji članci