To je to što me zanima!

Samohrana majka staromodnu kuću pretvorila u dom iz snova

Ane Elizabeth Killingberg (29) je samohrana majka iz Vanvikana u Norveškoj koja je prošle godine kupila kuću i odmah ju krenula uređivati. Iako još nije gotova, kuća izgleda neprepoznatljivo
Vidi originalni članak

Staromodnu kuću s tri spavaće sobe i kupaonicom, Ane Elizabeth Killingberg (29) iz Norveške je pretvorila u modernu obiteljsku. Dio je pretvorila u samostalan stan za iznajmljivanje koji sadrži  kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak i spavaću sobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako je sve iznutra trebalo biti obnovljeno, odmah sam mogla zamisliti kako će ovaj dom biti savršen za mog sina i mene. Puno toga sam napravila sama, što je ponekad bilo teško jer sam samohrana majka s poslom na puno radno vrijeme. Ali, ne bih to ništa mogla bez svojih roditelja, mama je najbolja dadilja, a tata građevinski poduzetnik - ispričala je Ane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ane Elizabeth 🇧🇻 (@aneelizabeth)

Iako je puno toga napravila, još je čeka dosta posla jer još neke sobe treba obnoviti.

PREPOZNAJTE KADA 'TO NIJE TO' 10 znakova koji otkrivaju da ste zapeli u vezi s krivom osobom

- Promijenili smo raspored kuće, stvorili više spavaćih soba i napravili mali stan za iznajmljivanje. Premještanjem ulaza u manju sobu iskoristili smo stari kao spavaću sobu za goste. Premjestila sam i kuhinju u dnevni boravak pa je stara kuhinja postala glavna spavaća soba. Napravili smo i novu kupaonicu - otkrila je.

U svojoj kuhinji je popravila stare ormare, obojila zidove i postavila nove podove kako bi sobi dala moderan izgled. Također je preuredila svoju kupaonicu. Oslikala je zidove i pločice, dodala nove ukrase i potpuno novi ormarić.

Kuća je sada puno svjetlija, modernija i svježija.

- Jako sam zadovoljna ishodom. Mislim da mi je puno pomoglo što sam i prije radila projekte obnove pa sam znala što volim i kako želim da sve izgleda - dodala je.

Ane je podijelila savjete onima koji razmišljaju o uređenju vlastite kuće.

- Očekujete da će vam trebati više vremena od onoga što planirate - zaključila je, a piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 04.06.2021.

    Bravo

  • MOC JE U ZNANJU 04.06.2021.

    Svaka čast . Majke su vučice u svakom pogledu . :-)))

  • danho 04.06.2021.

    pridjev samohrana je bitan jer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare