To je to što me zanima!

Savjeti obiteljskog liječnika i nutricionista: Izbjegnite bolesti koje vrebaju u jesen i zimu

Obiteljski liječnik dr. Dragan Soldo i nutricionist Roko Marović savjetuju kako osnažiti imunitet da biste izbjegli bolesti koje vrebaju na jesen i tijekom zime
Vidi originalni članak

U ovo doba svake godine podsjećamo na potrebu jačanja imuniteta, u obrani od niza 'zimskih bolesti' koje se počinju javljati krajem jeseni i prate nas do proljeća, od obične prehlade do gripe, uz moguće komplikacije, poput bronhitisa, upale pluća, pa do težih bolesti. Kako se već drugu godinu zaredom suočavamo i s pandemijom korona virusa, to je važnije voditi računa o jačanju imuniteta, kažu dr. Dragan Soldo, obiteljski liječnik iz Zagreba i nutricionist Roko Marović, iz nutricionističkog centra 'Nutrivision'.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • nek se čuje i moj glas 01.11.2021.

    Upravo tako! Prebolio sam nekoliko gripa (prehodao, jedna ili dva dana teška s temperaturom, ostalo je šala) i, hm, bar dvije upale pluća bez ikakvog cijepljenja. Ali meni je meni raznolik: ćušpajzi, voće, roštilj, juhice, pečenja, puno raznih salata, gemišti i vinjak (ako dezinficiramo ruke, moramo i grlo) pa nema straha od viroza!

  • 30.10.2021.

    Hvala za savjete. Dobro je znati

Komentiraj...
Vidi sve komentare