To je to što me zanima!

Scena Visoke mode istražuje dizajn šešira: Velike i male forme za super kreativnost

Mnogi autori smatraju da odjevni dizajn uključuje elemente od glave do pete. Koriste razne atraktivne, avangardne materijale i forme kako bi zaokružili vlastite modne vizije
Vidi originalni članak

Nedavno je u Parizu održan tradicionalni tjedan Visoke mode na kojemu se prezentiraju prestižni brendovi i autori koji rade haljine po mjeri za najbogatije žene svijeta. Pritom dotični autori predlažu i atraktivna oglavlja koja kombinaciji daju 'šlag na tortu'.

Modna kuća Valentino donosi ideju koja je zapravo hibrid naočala i pokrivala za glavu. Luckaste ideje inspirirane su disko stilom koji je osmišljen u znaku veličanstvenih svila i satena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modna kuća Chanel inspirira se retro stilom nekadašnjih muškaraca koji nisu izlazili navečer bez cilindra. Visoka forma nastavlja se na slatki komplet od prepoznatljivog buklea.

DIVNI MODELI Proljetni trendovi ravnih cipela: Balerinke, 'outdoor' sandale i razne varijante tenisica

Naravno da su neki dan u Parizu na revijama Visoke mode i Viktor & Rolf donijeli nešto posebno. Njihov je modni humor neodoljiv, kreativni autori predlažu haljinu koja prekriva čitavu glavu, no kroz proziran dio ipak se nešto i vidi. Pobrkali su gravitaciji račune - na fantastično inovativan način.

MEGA RASKOŠ Glamurozan karakter pufastih jakni: Kako je pernata kreacija došla u svijet ekskluzive

Kad idete na party, a frizeraji su puni, ovo je super opcija, smatra dizajner Zuhair Murad. Inače njegove su kolekcije prepune kristala, pa je tako i s pokrivalom za kosu. Ovo je jedan od stilova koji odlično izgledaju na fotografijama.

OUTFIT DANA Lijepa pletena vesta inspirirana animal printom i tonom prirode

Ako haljina ima ekstremne dimenzije, onda i kosa mora imati neki dodatak, kako bi sve bilo vizualno u ravnoteži, smatra Giambattista Valli.

Vječito elegantan Armani smatra da su kape sa čipkom ultimativan detalj za večernji stil.

Savršena haljina za šlampave - djeluje zalivena crnim vinom, stoga ako i dođe do nezgode, drame neće biti. Savršeni prijedlog za balove od večeri do jutra.

Modna kuća Schiaparelli, odnosno kreativni direktor Daniel Roseberry donosi pokrov za glavu, inspiriran Danteovim 'Paklom' i starim oglavljima od mjedi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare