To je to što me zanima!

Seks-igračke omiljeni gadget u svijetu, traženije i od mobitela

Vibratori i druga pomagala sve su traženiji dodatak za mnoge žene, ali i parove koji žele obogatiti svoj seksualni život. Vole ih i Eva Longoria, Teri Hatcher i G. Paltrow
Vidi originalni članak

Samo u Velikoj Britaniji industrija koja se bavi proizvodnjom seks-igrački i drugih pomagala zaradi oko 300 milijuna eura, dok globalna prodaja iznosi oko 500 milijuna eura, piše Daily Mail. Daleko najpopularnije seksualno pomagalo su vibratori, koje često kupuju parovi da bi obogatili seksualni život.

Mobiteli novih generacija dugo su bili najpoželjniji stilski dodatak, no čini se kako ih u broju prodanih primjeraka prestižu seks-igračke, koje danas populariziraju i brojne slavne zvijezde, poput Gwyneth Paltrow, Jane Fonda, Teri Hatcher i Eva Longoria.

- Sve je započelo prikazivanjem serije "Seks i grad", koja je djelovala oslobađajuće na žensku seksualnost, a žene postaju jedne od glavnih klijentica naše industrije - rekao je suvlasnik najveće britanske tvrtke za proizvodnju seks-igrački, Neal Slateford.

On tvrdi kako prodaja njihovih proizvoda poraste svaki put nakon intervjua neke poželjne zvijezde, koja o njima priča pozitivno i ne srami se govoriti koliko uživa u seksualnim pomagalima.

- Najbolji seks koji sam imala uključio je i jednu seks-igračku, a od tada takve naprave darujem svim svojim prijateljicama - rekla je Eva Longoria.

S njom se slaže i njezina kolegica sa seta "Očajnih kućanica" Teri Hatcher, koja smatra da bi svaka žena trebala imati barem jednu seks-igračku u svom ormaru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prvi general 08.05.2012.

    Naročito ih obožavaju pripadnici klera, samo to ne žele priznati. Onaj sadmo mazo svećenik čije su fotke procurile na internet ima zavidnu kolekciju dilda. Zato vjernici, idući put kad date milodar, budite darežljivi, sačuvajte radna mjesta sex shopova!

  • triangle 08.05.2012.

    Samo čekam da se pojave sad brđani sa komm da to ne treba ak imaš pravog partnera i ak vam je dobro,jer fakat je zabavno s vremena na vrijeme,ne prečesto da i to ne postane rutina i ne može se više bez toga.Probajte!

  • beebee 08.05.2012.

    Drugim riječima: u hrvatskoj propadaju i sex-shopovi, smilujte se ljudi i kupite nešto po uzoru na svjetske zvijezde, inače će nam i njih sve pozatvarati ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare