To je to što me zanima!

'Seks je trajao dulje nego inače, odmah mi je nešto bilo čudno...'

Mlada studentica primijetila je nešto neobično u seksualnom životu sa svojim dečkom, a kako kaže, unutarnji osjećaj nije ju prevario. Sve je počelo kad se vratio s putovanja
Vidi originalni članak

U sebi sam pomislila da je to malo čudno, ali mu nisam ništa rekla. Bila sam toliko zaljubljena u njega da mislim da me to zaslijepilo, rekla je studentica Pernille Torhov. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispričala je svoju ljubavnu priču na društvenoj mreži TikTok zbog koje su je mnogi osudili. Naime, Pernille je bila u vezi četiri mjeseca kad je njezin dečko otputovao s prijateljima u Norvešku. Nakon što se vratio, njihov je seks trajao dulje nego inače, i kako tvrdi Pernille, odmah joj nešto 'nije štimalo'.

Torhov nije poduzela ništa makar je osjetila promjenu na svom dečku. Nakon tjedan dana, dečko joj je u poruci priznao nevjeru.

- Osjećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dvije djevojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih - napisao je pa objasnio da su jednu večer morali spavati zajedno zbog manjka mjesta, a očigledna kemija između njih potaknula ih je da završe skupa. 

KAKO JE KOD VAS? Hrvati otkrili razloge za preljub: 'Imam jaku seksualnu želju', 'Pruži se prilika pa je iskoristim'

- To je bilo jako glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sad s priznanjem. Boli me pomisao o tome koliko si dobra prema meni, a ovo si dobila zauzvrat. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim biti takav.

Pernille mu je odgovorila da ne želi razgovarati preko poruka, već sve riješiti licem u lice.

- Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dopustilo jer je on zbilja divan. Poslušala sam samu sebe - priznala je djevojka na kraju i odlučila pružiti još jednu šansu svom nevjernom dečku, zbog čega ju je puno pratitelja osudilo.

- Ne mogu vjerovati što si sve djevojke dopuštaju. On te zbilja ne zaslužuje - pisali su joj, a ona je dodala kako ju ne podržavaju ni prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • lily A 07.03.2024.

    Pa desi se

  • NisamHDZovca 07.03.2024.

    Prvi put je teško,svaka slijedeća je sve lakša i lakša za odraditi.Kad prođu 3-4 bar to će biti kao vodu piti bez grižnje savjesti

  • komentator/Luka 07.03.2024.

    vratio se iskusniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare