To je to što me zanima!

Sendviči iz 1980-ih u Zagrebu: 'U naše sendviče idu hobotnica, tripice, ramstek i mesna štruca'

Prebogata ponuda pop-up restorana Dwich obogaćena je neobičnim primjercima sendviča poput onih punjenih s mesnom štrucom, tripicama, krvavicama, telećom koljenicom. Super sendviče ‘slažu’ vrhunski chefovi
Vidi originalni članak

Otvoren je tek prije dva i pol mjeseca, a dobar glas već se daleko proširio. Kad smo ušli u Dwich, mali pop-up restoran iza Remize na Trešnjevci, koji već nazivaju mjesto kultnih sendviča, uočili smo da narudžbe ne prestaju zvoncati...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare