To je to što me zanima!

Sin ne želi s nama komunicirati i okrenuo se protiv naše obitelji

Živi sam, nije oženjen i još mi govori da će otići negdje i da nitko za njega više neće čuti. Ne znam u čemu sam pogriješila, uvijek sam se trudila biti dobra majka...
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

imam muža, sina i kćer te dvoje unučadi. Problem je sin, koji već neko vrijeme ne želi s nama komunicirati, niti se javlja niti dolazi. Vrlo sam nesretna zbog toga. Već dugo ne razgovara s ocem, a sad se okrenuo i protiv mene te sestre. Živi sam, nije oženjen i još mi govori da će otići negdje i da nitko za njega više neće čuti.

Ne znam u čemu sam pogriješila, uvijek sam se trudila biti dobra majka. Bojim se da je bolestan i depresivan, no ne vidim način na koji mu mogu pomoći. Željela sam da se oženi i da ima svoju obitelj, no to se, nažalost, nije dogodilo. Molim vas da mi pomognete. 
 
šifra:  sin 

Odgovor: 

Vidim da ste imali velike poteškoće u životu. Uvijek nekog morate usmjeravati i voditi. Vidim da ste borbeni i poprilično pozitivni, no uvijek vam sve krene pa ubrzo stane. Vezali ste se u prošlosti za neke pogrešne ljude, no to je sad iza vas. Sin je poprilično razmažen. Kreativan je, ali brzo se zasiti. No vidim da je vrlo nesiguran i neodlučan.

I on je imao svoje ljubavne probleme i ispade. Vidim da ćete uskoro ponovno početi komunicirati i da će se vaš odnos normalizirati. Sve će krenuti nabolje, osobito u početkom godine i u srpnju. Njemu vidim poprilično dobru perspektivu i dobar život. Za dvije godine ga očekuju brak i djeca. Razloga za brigu zapravo nema. 

Pitanja s fotografijom šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb,  Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 20.01.2020.

    trebalo je biti više razgovora u familiji

  • 19.01.2020.

    Jer svrha njegova postojanja je da ispuni mamine želje i živi kako ona hoće... Nije ni čudo da ne želi imati posla sa vama, gušite ga!

  • paximus 19.01.2020.

    Zahvaljujte Bogu za njega,prihvatiti situaciju...nakon nekoga vremena kada budete oslobođeni navezanosti na njega ipak je odrasla osoba sve ce se promjeniti na bolje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare