To je to što me zanima!

Sisanje čega? Tata šokiran što škola predlaže djeci da rade

Priručnik o spolnom odgoju učenicima predlaže da pričekaju sa seksom te da koriste druge radnje kojima se izražava ljubav, među ostalim i da dečku/curi sišu nožne prste
Vidi originalni članak

Kad je školarka Emma, 14-godišnja učenica Wigana, gradića u Engleskoj, donijela kući priručnik pod naslov '101' način na koji nekome možete pokazati da ga volite, bez seksa', njezini roditelji umalo nisu pali u nesvijest.

Riječ je o 'edukativnom materijalu', knjižici koju je dobila u školi, pod naslovom '101 način na koji nekome možete pokazati da ga volite, bez seksa', koja sadrži i neke posve neprimjerene 'ideje' za djecu Emmine dobi, poput - sisanja nožnih prstiju, grickanja uha, vožnje ljubavnim čamcem, kupovanja donjeg rublja i predlaganja braka, prenosi Unilad.

ZA BOLJU EDUKACIJU Veći nego što mislimo: Možete li prepoznati koji je ovo organ?

Šok je bio to veći kad su saznali da knjižicu nije dobila samo njihova najstarija kći Emma, ili učenici stariji od nje, nego i oni mlađi. 

Promocija fetišizma?

Na prvi pogled, knjižica po naslovu i nekim prijedlozima - poput poklanjanja čokolade osobi koju voliš -  djeluje posve nevino, no nakon što su se malo udubili u nju, roditelji Stacey Larkin i Carl Lawrence, nisu mogli vjerovati što čitaju. Među ostalim, optužuje Shevington High School za promociju fetišizma.

Emma kaže kako su se neki učenici u njenom razredu smijali savjetima s letka koje su dobili u školi, a ostala je šokirana kad je njezina učiteljica na to odgovorila: 'Ne znate volite li to dok to ne probate'. 

- Jasno mi je da djeca moraju biti svjesna svijeta u kojem žive, no treba li u devetom razredu baš promovirati fetiše? Ne mislim tako. A jedan od savjeta jest 'sišite mu/joj nožne prste' što je doista pomaknuto. Letak sadrži neke ideje koje su me stvarno šokirale i mislim da 14-godišnje dijete to ne bi trebalo čitati - kaže Carl. 

MALTRETIRANI DJEČAK Quaden (9) čija je tuga ganula svijet: 'Najbolji dan u životu!'

  – Mogu ići u šetnje, gledati film, ići u park... Postoji puno toga što mogu zajedno raditi, a ne uključuje to da ima nečije prste u slovim ustima – zaključio je otac.

Autori knjižice se brane kako je ona nastala u suradnji s tinejdžerima te da su to neki od njihovih prijedloga. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 23.02.2020.

    A baš sam o nečemu sličnom danas razgovarala🤣🤣

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 23.02.2020.

    ..Malo nas je..6-7 mElEjardi, pa treba požurit!..dolazi đavo po svoje ..lagano !..

  • 23.02.2020.

    Mudrost ovoga svijeta je ludost pred Bogom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare