To je to što me zanima!

Sladoled od kiselih krastavaca - pa tko to želi staviti u usta?

Hladno, hrskavo i kiselo, kao da jedete kisele krastavce, ali apsolutno fantastično. Priznajem, nisam to željela probati kada je moj sin kupio, no oduševila sam se, ispričala je žena iz SAD-a
Vidi originalni članak

Ljudi svašta vole i svašta jedu, a najnovija poslastica je sladoled (ledene lizalice) napravljen od tekućine koja ostane od kiselih krastavaca. Zove se 'Pickle-Ice', a razveselit će zasigurno mnoge trudnice, ali i sportaše jer proizvođač tvrdi da je odličan za rehidrataciju organizma i prevenciju grčeva. 

- Sok od kiselih krastavaca poznat je po bogatstvu osnovnih minerala i elektrolita, kao što su natrij, kalij, kalcij i magnezij koje vaše tijelo treba kako bi bilo u punoj snazi - kažu u tvrtki koja ga proizvodi 'Van Holten’s'.

- Moj sin je kupio te ledene lizalice u jednoj trgovini u južnoj Floridi, ali tada sam bila previše skeptična da bih to probala. Ali, kasnije sam kupila nekoliko komada i donijela ih kući, apsolutno su fantastične i osvježavajuće. Hladne, hrskave i kisele, a okus je kao da jedete kisele krastavce - rekla je žena iz SAD-a koja je to kušala, a prenosi moon-child.net.

PRAVA POSLASTICA Usudite li se probati? U Split uskoro stiže sladoled od inćuna

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 16.06.2019.

    fuj bljak uzas, znas e šta je sladoled

  • black_cat 16.06.2019.

    radije ostajem vjerna dosadnoj čokoladi.

  • MOC JE U ZNANJU 16.06.2019.

    Krastavac kao osveženje uvek dobro dođe . :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare