To je to što me zanima!

Slatka i slana jela s jabukama i sočne kobasice u Skuhatćute

U novom broju najfinijeg magazina otkrijte tajnu pripreme slasnih delicija od liganja, ideje za pripremu delicija s jabukama te recepte za domaće energetske pločice
Vidi originalni članak

Majstor dalmatinske kuhinje Zlatko Marinović otkrio nam je tajne pripreme slasnih plodova mora. Svestrane lignje možete pohati, pržiti, napraviti gulaš ili brudet... Isprobajte lignje "na šporko" ili carpaccio od liganja. 

Domaće energetske pločice od voća, orašastih plodova, meda i čokolade pripremaju se brzo i jednostavno, a odličan su i zdrav izbor za doručak ili međuobrok. Isprobajte pločice s kikirikijem, datuljama ili orasima i karamelom. 

U specijalu vam donosimo 16 slasnih recepata za kobasice na sve načine - od variva do pita i tjestenine. Pripremite domaće rezance s kobasicama, rolice od lisnatog tijesta ili kobasice s jabukama i pireom od bundeve. 

Tržnice su pune sočnih i hrskavih jabuka. Kraljica voća odlično se snalazi u slatkim i slanim specijalitetima. Iskoristite obilje jabuka te ih dodajte u salate, pečenja i pite, a od njih možete pripremiti i ukusan i zdrav čips. Pripremite hrskave paketiće s jabukama, pečene punjene jabuke ili bogatu waldorfsku salatu.

Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • alan ford_1 28.11.2014.

    Sve fino i nezdravo.

  • lukica25 28.11.2014.

    nije loše kobasice i to ali u zadnje vrijeme sam više zagrijan za ribe :)

  • anane 28.11.2014.

    ...mmmm ima tu svega po malo,dalo bi se probrati,mozda cak i redom kusati,a energetske plocice su mi interesantne,nisam takve jos jela,također nisam nikada pila kuhano vino,mada bude ponuđeno vise puta za advent u mom gradu,opet ga nekim cudom zaobiđem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare