To je to što me zanima!

Slatke rolade, specijaliteti od piletine i paštete u Skuhatćute

U novom broju gastromagazina Skuhatćute otkrijte sve tajne savršenog rižota, naučite kako napraviti finu domaću paštetu te iskoristite obilje suhih smokava
Vidi originalni članak

Istarski majstor Edi Nežić, vlasnik pulskog restorana Stari grad, otkrio nam je tajne pripreme savršenog rižota. Sve što vam treba su vrući temeljac, prava riža i malo strpljenja. Tijekom vikenda odvojite malo vremena te naučite kako napraviti odlične domaće paštete i namaze. Isprobajte pileću jetrenu paštetu, paštetu od dimljenog lososa ili namaz od kikirikija. 

Kada se poželite zasladiti, tu su ideje za slatke rolade. Klasične rolade "oživite" dodatkom krokanata, beze-kora ili omiljenog voća. Napravite roladu s karamelom, bananama ili čak rolada tortu.  

U specijalu vam donosimo slasne recepte za sočnu piletinu u umacima. Bilo da probate ljutu piletinu u umaku od rajčica, ruske palačinke s piletinom i gljivama ili rolice s pancetom i finim umakom, među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nadimak moj 26.09.2014.

    Svježe smokve jedem skupa sa korom, užitak. Suhe isto tako. Delikatesa za moj pojam.

  • mily 26.09.2014.

    super ideja! sutra kuham rižoto i to sa gljivama. Za rižoto uvijek koristim rižu arborio, stvorena je za dobar rižoto :))

  • anane 26.09.2014.

    mmmm ja obozavam smokvice,cesto ih kradem u susjedstvu,a volim i one susene sta se jedu za blagdane,svajkako smokvice su moj izbor br.1..

Komentiraj...
Vidi sve komentare