To je to što me zanima!

Smirio je djevojčicu: Zubić vila ne može se zaraziti koronom!

Omiljeni američki infektolog odgovarao je na pitanja gledatelja u showu glumca Willa Smitha, a uoči emisije javila se i jedna sedmogodišnjakinja s pitanjem koje je za nju najvažnije
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Prije smrti, tata (32) ostavio poruku ženi i djeci

Anthony Fauci, vodeći američki infektolog i miljenik nacije, zabrinutoj je sedmogodišnjakinji dao odgovor na pitanje koje ju je mučilo - 'Zubić vile' nisu u opasnosti od zaraze koronavirusom. 

Popularni liječnik u srijedu je putem Snapchata gostovao u showu glumca Willa Smitha 'Will From Home'. U najavi intervjua, koja je objavljena u ponedjeljak na YouTubeu, zabrinuta sedmogodišnja djevojčica iz Los Angelesa javila se s gorućim pitanjem upućenim uglednom epidemiologu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zanimalo ju je može li Zubić vila ipak na vrijeme stići do nje unatoč koronavirusu, ako joj za vrijeme pandemije ispadne zub. Djevojčica koja se predstavila kao Ava upitala je i 'može li se Zubić vila zaraziti koronavirusom'.

Fauci ju je odmah razuvjerio: 'Mislim da ne trebaš brinuti zbog dolaska Zubić vile', kazao je uz osmijeh.

BITNO JE ZAJEDNIŠTVO Online slikovnica koja će djeci objasniti situaciju s koronom

- Kad ti zubić ispadne, brzo ga stavi pod jastuk i jamčim ti da se Zubić vila neće zaraziti niti se razboljeti od koronavirusa - poručio je djevojčici. 

Osamdesetogodišnji liječnik u kratkom je vremenu osvojio srca Amerikanaca.Izravne i jasne informacije o koronavirusu na  svakodnevnim konferencijama za novinare s predsjednikom Donaldom Trumpom priskrbile su mu simpatije gotovo cijele nacije te su mu donijele titulu novoga nacionalnog junaka.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Video otkrio istinu: Kako kašalj u dućanu brzo širi korona virus 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DANIJEL 🐶 25.04.2020.

    Da ne uvjeravate djecu u ćiri bu ćiri ba gluposti onda se niti oko gluposti nebi stresirala djeca. Maštu, intelekt, kreativnost, radoznalost se osim bajkama može poticati i stvarnim pričama, istinitim događajima prilagođenim za njihovu dob, tako će u startu ostat na zemlji, prizemni a opet koristiti kritički um i intelekt u konstruktivne svrhe a ne da sa 12 godina shvate da su svakakve gluposti vjerovali do tada od dweda mraza do vila i vilenjaka, to im urušava čitav sustav uvjerenja i moraju ispočetka stvarat nove stavove, vjerovanja, poglede na svijet. Ovo samo naoko zvuči slatko ali ponavljam, da ju nisu uvjerili u laž, nebi joj novom laži morali održavat lažnu sliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare