Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Rasplakao sve: Prije smrti tata (32) ostavio poruku ženi i djeci

Rasplakao sve: Prije smrti tata (32) ostavio poruku ženi i djeci
1

Nekoliko dana prije nego što je preminuo uslijed posljedica korone, 32-godišnji Jonathan napisao je dirljivu oproštajnu poruku za obitelj u svome mobitelu, koju je naknadno pronašla supruga

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Nemojte težiti savršenstvu u karanteni to vodi do tjeskobe

- Kad su mi vratili Jonathanov mobitel, uključila sam ga i otkrila bilješku koju je Jonathan napisao za mene i djecu samo dan prije nego što je intubiran u bolnici uslijed posljedica korona virusa - kaže Katie Coehlo iz Danburyja, u američkoj državi Connecticut, čiji je 32-godišnji suprug preminuo u bolnici, 28 dana nakon što je hospitaliziran zbog korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:07

Doživio je zastoj srca i preminuo, a samo nekoliko dana prije toga, na svom je mobitelu napisao bilješku za suprugu i njihovo dvoje djece, Braedynu i Penny.

- Nakon njegove smrti, samo sam plakala i govorila mu koliko smo ga voljeli - priča Katie o trenucima prije nego što je saznala da postoji njegova poruka na mobitelu. 

- Volim vas, svim srcem. Pružili ste mi prekrasan život, bolji nego što bih mogao zamisliti. Sretan sam i čini me ponosnim to što sam tvoj suprug i otac Braedyn i Penny, napisao je Jonathan u bilješci. 

Došao u bolnicu zbog želuca pa doznao da ima korona virus...
Došao u bolnicu zbog želuca pa doznao da ima korona virus...

- Katie, ti si najljepša i najbrižnija osoba koju sam ikad upoznao. Zaista si posebna i vodi računa da živiš život sretno i  istom onom strašću  zbog koje sam se zaljubio u tebe. Vidjeti da si najbolja mama našoj djeci najljepša je stvar koju sam doživio - napisao je Jonathan. Zamolio je suprugu da njihovom dvogodišnjem sinu, kome je dijagnosticirana cerebralna paraliza, kad odraste da to može shvatiti, prenese da je on njegov 'najbolji pupoljak te da je ponosan što je njegov otac, kao i na sve nevjerojatne stvari koje je uspio ostvariti i sigurno će nastaviti tako'. 

- Neka Penelope zna da je ona moja princeza i da u životu može imati sve što želi - nastavio je otac, u poruci za desetogodišnju kćer. Zaključio je poruku željom da obitelj bude sretna, bez obzira na sve što im se dogodi.  

Prijatelji obitelji pokrenuli su GoFundMe kampanju za njih, na kojoj je Katie objavila suprugovu poruku, te dodala kako je Jonathan bio predani državni službenik,  vrijedan radnik koji je imao osmijeh zbog kojeg ste se ported njega osjećali voljenim i zagrljenim, te sigurno.

Novo (ne)normalno: Život u Wuhanu nakon korona virusa
Novo (ne)normalno: Život u Wuhanu nakon korona virusa

- Ne znam kako ćemo moja djeca i ja nastaviti bez njega - zaključuje Katie. 

Inače, Jonathan se testirao  26. ožujka, kad su testovi pokazali da je pozitivan na virus korone. Primljen je u bolnicu zbog 'teških problema s disanjem'. Kasnije je sedatiran i stavljen na ventilator, a dan nakon toga, 22. travnja  'neočekivano je doživio srčani udar i preminuo', stoji na stranici za prikupljanje sredstava.

- Bio je bolje nekoliko dana prije toga i dobili smo vrlo optimističnu prognozu. Sestra mi je rekla da nema pojma što se dogodilo i zašto - kaže Katie za The Independent. 

Nekoliko dana poslije toga pokrenuta je kampanja za skupljanje novca, s ciljem da se prikupi 250.000 dolara za pomoć obitelji, odnosno oko 1,758 milijun kuna, a ubrzo se na računu skupio 1,5 milijun. U međuvremenu je ciljani iznos podignut, pa na stranici stoji da je prikupljeno oko 540.000 dolara, odnosno oko 3,8 milijuna kuna. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Naši Palčići su pobijedili sve: Želja za životom je bila jača... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru