To je to što me zanima!

Smršavi u sedam dana bez dijete i osjećaj se odlično!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Korisnici Mršavimo zajedno kluba su uspjeli zdravo i trajno smršavjeti - uspjet ćeš i ti! Plan prehrane je prilagođen tvojim potrebama i bez gladovanja tvoji kilogrami idu dolje!
Vidi originalni članak

Mršavimo zajedno klub prvi je hrvatski web servis za zdravo i prirodno mršavljenje. Našu želju da podignemo svijest o zdravoj prehrani i tjelovježbi kao ključnim elementima prirodnog mršavljenja prepoznali su brojni naši čitatelji i korisnici, a svaki dan zajedno brojimo nove kilograme koji su trajno otišli! Doznaj više o uspješnom iskustvu korisnika u video prilogu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suvišni kilogrami se trajno otapaju

''Najbolja prehrana do sad, a probah sve. Uvijek sita, a topim se polako i sigurno!'' , najnoviji je od brojnih komentara koje nam ostavljaju korisnici Mršavimo zajedno kluba na društvenim mrežama . Na forumu nam se i Matko1 pohvalio kako je u 6 mjeseci članstva izgubio 17 kilograma : ''Moje tijelo se vratilo u dimenzije iz mladosti, nema više trbušine, pun sam energije – sve u svemu iznad svih očekivanja'' , nadodao je. Na forumu možeš komunicirati s našim članovima čak i ako još nisi član Kluba, provjeriti kakva su njihova iskustva i pronaći dodatne informacije i inspiraciju.

Javili su nam se zadovoljni članovi iz cijele Hrvatske, Njemačke, Švicarske, Irske... Svi zajedno su potpora jedni drugima u mršavljenju i usvajanju zdravih navika, a redovito se ohrabruju i hvale izgubljenim kilogramima . Za naše članove redovito pripremamo nagrade, radionice, druženja i edukacije, a više o tome kako izgleda naša vesela zajednica u kojoj te očekujemo pogledaj u video prilogu .

420 individualno prilagođenih jelovnika

Mršavimo zajedno klub sadrži 420 individualno prilagođenih jelovnika prema mediteranskom, kontinentalnom i vegetarijanskom tipu prehrane, a naši stručnjaci nutricionisti redovito pripremaju nove jelovnike . Uz njih možeš uspješno izgubiti od pola do jednog kilograma tjedno te svakodnevno jesti pet obroka prilagođenih baš tebi. Kroz plan tjelovježbe, pomoć stručnjaka, bogat sadržaj i podršku članova, unutar Kluba trajno možeš usvojiti zdrave navike i odbaciti razne dijete .

Na raspolaganju su ti također i treninzi za početne i napredne vježbače, kao i naši stručnjaci - nutricionisti, treneri i psiholozi kojima u svakom trenutku možeš uputiti pitanje, a na koje će ti odgovoriti u najkraćem roku. Što pojesti kad te uhvati kriza za slatkim ili slanim grickalicama, koje vježbe raditi za trbuh, stražnjicu i bedra, kako vratiti motivaciju nakon uzastopnog kršenja pravila dijete - odgovore na ova i brojna druga pitanja dobit ćeš u Mršavimo zajedno klubu . Čekamo te!

Doznaj više o iskustvu naših članova koji su mršaviji 79 kg .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare