To je to što me zanima!

Sobe u safari parku: Ručate dok se oko vas oblizuju divlje zvijeri

U Zoološkom vrtu West Midland Safari Park ovih dana dovršili su projekt u sklopu kojega će omogućiti gostima da prespavaju u apartmanima tik uz divlje životinje i uživaju u pogledu
Vidi originalni članak

Za Uskrs je u Zoološkom vrtu West Midland Safari Park u Velikoj Britaniji otvoreno nekoliko apartmana u kojima se može prenoćiti doslovno s pogledom na divlje životinje. U kućicama može spavati pet do šest ljudi, a opremljene su velikim staklenim prozorima koji pružaju direktan pogled na životinje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Volonteri spašavaju životinje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak otvorenog tipa, dok su na gornjem katu spavaće sobe s bračnim krevetima s kojih se pogled pruža direktno na prostor oko kuće, gdje šetaju životinje. I u prizemlju i na katu nalaze se balkoni s kojih se pruža izniman pogled, a gosti na katu tako se mogu naći oči u oči sa žirafama. 

Uz apartmane, vrt nudi i uslugu restorana. Kuhari na licu mjesta kuhaju po narudžbi gosta i hrana se dostavlja u apartman, kako biste cijelo vrijeme mogli pratiti što rade životinje.

Uz besplatno parkiralište i besplatni WiFi gosti su povezani s društvenim mrežama, pa fotografije i dojmove mogu dijeliti s prijateljima i pratiteljima.

Oni koji to žele mogu i ući direktno u park, u pratnji vodiča. 

Veći dio smještaja zauzet je već do rujna, preostalo je tek nešto kapaciteta uz nastambe s nosorozima, kažu u upravi parka. Gradeći prostor za goste, u parku su nadogradili i neke nastambe za životinje, među ostalim upravo sa ciljem da bi one manje opasne bile što bliže gostima.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lajh1985 21.04.2022.

    Toliko svega nabrojeno pa ste mogli onda stavit i neku cijenu nocenja makar ne bumo posjetili

Komentiraj...
Vidi sve komentare