To je to što me zanima!

Recepti za sočna pečenja i jela od bakalara stižu u Skuhatćute

U novom broju gastromagazina otkrivamo vam tajnu najsočnijeg pečenja, donosimo ideje za raskošne deserte te otkrivamo kako napraviti kućicu od medenjaka
Vidi originalni članak

Blagdanski stol nezamisliv je bez sočnog pečenja. Otkrijte kako dobiti hrskavu koricu te koje priloge i umake poslužiti uz koju vrstu mesa. Isprobajte sočnu patku, svinjski kare s jabukama ili janjeće kotlete sa sezamom. Za one koji blagdane ne mogu zamisliti bez ribe, tu su riblji specijaliteti s bakalarom i oslićem. Pripremite šugo od bakalara s palentom, brudet od bakalara ili oslić s makaronima.  

U specijalu vam donosimo ideje za najraskošniji blagdanski stol - od predjela do deserata. Isprobajte francusku pitu sa slaninom i blagdansku salatu od piletine, a slastice poput ukrasnih medenjaka i čokoladnih loptica mogu biti i sjajan dar. 

Također vam otkrivamo kako pripremiti kućicu od medenjaka i ukrase za maštovite blagdanske cupcakese, a tu je i recept za poznatu kremastu schwarzwald tortu. Za kraj pripremite ukusne božićne koktele i punč koji će vas najbolje zagrijati. Među mnoštvom ideja i recepata sigurno ćete pronaći neke koji će vas oduševiti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mily 19.12.2014.

    za blagdane nikada ne spremam neka nova jela, uvijek za te dane spremam stara tradicionalna jela i pečem tradicionalne kolače:)

  • Lina39 19.12.2014.

    Lako je za recepte !Svatko zna kako kada se ima šta pripremiti!Bakalar skuplji od zlata,janjetina da i ne govorim ako ćemo napraviti koji kolač treba oraha a oni kao nikada do sada 100 kn za kg.Zarađuju trgovci na sve strane !

Komentiraj...
Vidi sve komentare