To je to što me zanima!

Sofia Vergara njeguje lice formulama za osjetljivu kožu te uvijek nosi zaštitni faktor

Slavna glumica pazi na svoju rutinu te bira kreme i serume koji kožu lica čine ujednačenom jer ima osjetljivu kožu, a to je posljedica godina snimanja i boravka pred jakom rasvjetom
Vidi originalni članak

Sedam godina sam se borila s rozaceom, radi konstantnog boravka pod reflektorima i svjetlima. Upravo radi toga što mi lice jako pocrveni, shvatila sam da je moja koža osjetljiva. Moja rutina mora biti jednostavna, otkrila je Vergara.

Uvijek nosi zaštitni faktor te ne izlazi na sunce bez šešira. Krenula je s kremama s faktorom u dvadesetima, a danas ima 48 godina.

BEAUTY RITUAL Shakira i njezine kovrče: Koristi široki češalj i njeguje vrhove

- Kad sam krenula s kremama sa zaštitnim faktorom, žao mi je što ih nisam nanosila i na dekolte – komentirala je glumica, dodajući kako je dekolte također vrlo osjetljiv dio tijela te reagira na UV zrake.

Umjesto da je satima na suncu, Vergara obožava kreme za samotamnjenje, izjavila je njezina dugogodišnja dermatologica Dendy Engelman.

RIJEČ STRUČNJAKA Vizažisti slavnih: Sedam pravila za lijep i dugotrajan make-up

Od ulja, Sofia voli ono s mirisom i esencijama nevena, jer je ta biljka odlična za smirivanje osjetljive kože, piše Woman's Health.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crnažena99 20.10.2020.

    Sve što koristim za lice je plava nivea i nevenova mast! Ne koristim puder, korektor i te sl. stvari😆 Lice mi je njegovano i mladolikog izgleda kao da mi je 22 a imam 10 više! Mislim da su skupe kreme bacanje novca! Sve je to najviše genetika !

  • 20.10.2020.

    ..pre, prezgodna teta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare