To je to što me zanima!

Španjolski Kanari nude korona osiguranje da privuku turiste

Svi posjetitelji iz Španjolske ili drugih zemalja od sada će se okoristiti osiguranjem. To osiguranje pokriva troškove povratka kući, smještaja tijekom karantene te zdravstvene troškove
Vidi originalni članak

Kanarske vlasti, kako bi privukle turiste i uklonile njihove strahove od dodatnih troškova zbog eventualne zaraze koronavirusom, nude besplatno osiguranje koje pokriva sve dodatne troškove u slučaju da obole od covida-19.

POGLEDAJTE VIDEO (mnogi na plažama ne mare za razmak):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovime Kanarski otoci poduzimaju dodatne korake prema ponudi više sigurnosti i mira turistima - kazala je Yaiza Castilla, regionalna ministrica turizma.

Svi posjetitelji iz Španjolske ili drugih zemalja od sada će se okoristiti osiguranjem. To osiguranje pokriva troškove povratka kući, smještaja tijekom karantene te zdravstvene troškove, kaže Castilla.

VIDEO: DJECA PITALA, ONA PRISTALA Bosanska prošnja na stadionu je ganula sve, djeca 'nagovorila' mladu: Udaj se za našeg trenera

Preduvjet za takvo osiguranje je da osoba prije dolaska nije znala da je zaražena koronavirusom.

To osiguranje uvedeno je nakon što  je nekoliko europskih zemalja izdalo upozorenja ili ograničilo putovanja u Španjolsku zbog porasta broja zaraza u toj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare