Lifestyle

Komentari 4

Bosanska prošnja na stadionu je ganula sve, djeca 'nagovorila' mladu: Udaj se za našeg trenera

Bosanska prošnja na stadionu je ganula sve, djeca 'nagovorila' mladu: Udaj se za našeg trenera

Djeca su svojim tijelima formirala oblik srca na gradskom stadionu u Ilijašu, a iznenađena buduća mladenka bila je toliko dirnuta da se rasplakala. Video i fotografije romantične prošnje obišle su svijet

Večera uz svijeće uz romantičnu glazbu i klečanje dok se drži kutija s prstenom za mnoge su vizija romantičnih zaruka, no jedan je Bosanac odlučio kako njegova definitivno neće biti klišej.

POGLEDAJTE VIDEO (Hakijina svadba):

Tarik Bajramović, jedan od trenera u lokalnom klubu u bosanskom Ilijašu, odlučio je svoju djevojku Arnelu Šabić zaprositi na originalan način.

U tome su mu rado pomogla djeca koja tamo treniraju, a koja su se pobrinula za to da prosidba bude doista za pamćenje.

Stali su na teren tako da su formirali veliko srce, a Arneli su uputili direktan poziv: 'Udaj se za našeg trenera' sa slovima ispisanim na papiru koji je svatko držao.

Romantična je prošnja natjerala Arneli suze na lice, a sve je snimila i kamera.

Fotografije i snimke su ubrzo obišle svijet, hvaleći trenerovu kreativnost i dječje sudjelovanje u ovom događaju koji će Arnela zasigurno pamtiti cijeli život.

- Arnela nije ništa znala. Nisu ni roditelji znali, samo nas nekoliko trenera iz škole koji smo sve pripremili. Plakala je, vjerujte da je jedva sebi došla - rekao je Bajramović nakon što je buduća mladenka rekla 'da', prenosi Kurir.

Najčitaniji članci