To je to što me zanima!

Spasio je 70 konja iz klaonice, sada žive na njegovom imanju

Willie surađuje sa volonterima iz skloništa za konje u Teksasu, zajedno pokušavaju utjecati na donošenje novog zakona kojim bi se klanje ovih plemenitih životinja zabranilo
Vidi originalni članak

Willie Nelson (85), američki glazbenik i aktivist za legalizaciju marihuane, veliki je ljubitelj konja. Smatra da su to divne, pametne i suosjećajne životinje koje nisu zaslužile da život skončaju u klaonici.

Od sigurne smrti spasio je već 70 konja i smjestio ih na svoj ranč velik gotovo tri četvorna kilometra u Teksasu gdje slobodno trče poljima. Spašavanjem konja iz klaonica bavi se godinama.

- Moji konji su vjerojatno najsretniji konji na svijetu. Dva puta na dan ih hranimo, a to da su skoro završili pod nožem sada im vjerojatno nije niti na kraj pameti. To su sretni konji - rekao je dok je travom hranio jednog od njih.

Willie toliko voli ove životinje da im je posvetio i pjesmu 'The Love of Horses' (ljubav konja) za koju je 2015. godine osvojio nagradu.

Uz sve to, surađuje i sa volonterima iz tamošnjeg skloništa za konje - pokušavaju utjecati na donošenje novog zakona kojim bi se klanje ovih plemenitih životinja zabranilo. I njegov sin Lukas se uključio u akciju, prenosi moon-child.net.

Pogledajte njegov ranč u videu:

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 11

  • frajla 23.04.2019.

    Zanimljivo kako ljudi uvijek suosjećaju s konjima, a što je s pilićima, zečevima, svinjama, patkama itd... Ovi manje lijepi (i manji veličinom) su manje važni, valjda... Najgora smo vrsta i najružnija.

  • ♡♡♡ 21.04.2019.

    Da je više takvih ljudi

  • nefretiti 21.04.2019.

    svaka čast, da imam love, sve bi životinje spašavala, od mrava do slona koliko ih sve volim i poštujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare