To je to što me zanima!

Stara sam i nemam nikoga, a uskoro me čeka teška operacija

U visokim sam godinama, navršila sam 84. Suprug mi je umro prije 21 godinu, a djece nemam. Preostaje mi rodbina, ne znam s kim bih i kuda. Liječnici mi preporučuju operaciju
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

u velikim sam problemima, imam osjećaj da sam sama na svijetu. U visokim sam godinama, navršila sam 84. Suprug mi je umro prije 21 godinu, a djece nemam. Preostaje mi rodbina, ne znam s kim bih i kuda. Uz sve ove probleme, još mi je najgore što mi liječnici preporučuju operaciju, zamjenu lijevog srčanog zaliska. Ne mogu se na to odlučiti. Ne znam kakav će biti ishod i tko će mi pomoći? Sad sam sama u svojoj kući. Borim se da sama napravim što mi je potrebno. Dalje ne znam gdje i kako ću završiti. Molim vas savjet. Čitam Astral, a naročito vaše odgovore. Unaprijed hvala.

šifra: zabrinuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor: 

Vi ste vrlo pozitivna gospođa. Energični ste, staloženi i smireni. Volite red i poredak i stalno činite dobra djela. Bili ste u mnogim teškim situacijama, ali ste se znali izboriti. Sad ste sami i potrebni su vam pažnja i njega. Prvenstveno vodite računa o zdravlju i sebi. Zalistak je dotrajao i treba ga operirati. Uz dobru ekipu liječnika, bit ćete dobro. Vidim do kraja ljeta rješenje u vašu korist i pozitivan ishod. Kad pročitate odgovor, nazovite me na moj broj telefona. Uz to, nikakvu opasnost vam ne vidim. Sretno i nastojte se manje nervirati.

U PROBLEMU Dobio sam novac i posudio ga, a sada mi nitko ne želi vratiti

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hiroo_Onoda 22.09.2019.

    Dobro da joj nije odgovorio kako je stara i kako nema nikoga, a uskoro ju čeka teška operacija.

  • 22.09.2019.

    nece tu pomoći melvudin rodbina joj mora pomoći

  • rea0770 22.09.2019.

    Nekako sam i prije nego sam išta pročitala naslutila da će u odgovoru biti nazovite me iskreno se nadam da to piše da joj pomogne,a ne da je pita kaj ima od imovine

Komentiraj...
Vidi sve komentare