To je to što me zanima!

Štene zlatnog retrivera ima jedno uho i sad je kao jednorog

Štenci zlatnog retrievera za mnoge su među najslađim bićima na svijetu, a od toga ne odskače ni malena Rae koja je planetarno popularna zbog jedne svoje karakteristike
Vidi originalni članak

Rae je zaigrana, jako je prijateljski nastrojena, a zbog slučajne nezgode pri porodu izgubila je lijevo uho. Kako je rasla, desno uho joj je migriralo prema sredini glave, piše Boredpanda. Zbog toga pomalo sliči jednorogu, a vlasnica je njegov Instagram profil nazvala Zlatni jednorog Rae.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina vlasnica Sam snimku preslatkog psića je podijelila na TikToku i odmah je postala viralna.

Nakon tog uspjeha vlasnica je otvorila više računa na društvenim mrežama na kojima okuplja obožavatelje iz čitavog svijeta koji s veseljem prate Raeine dnevne nepodopštine.

Zlatni retriever je pas srednje veličine kojeg mnogi znaju po gustom krznu boje zlata po kojem je pasmina i dobila ime. Štenci imaju predivne pametne oči, a dok hodaju, kreću se graciozno noseći visoko svoj raskošni rep.

URBAN PET Cijepljenje vs. socijalizacija štenaca: Savjeti za vlasnike

American Kennel Club kaže kako je riječ o generalno zdravim psima jer odgovorni uzgajivači redovito rade testove na displaziju zglobova i kukova te na probleme s očima poput retinalne atrofije i slično. Dodatno, uzgajivači rade pretrage i za bolesti srca kojima je pasmina sklona.

Iako je Rae savršeno zadovoljna životom jednoroga, vlasnica ima puno brige oko uha koje joj je preostalo. Zlatni retrieveri često pate od infekcije uha, pa vlasnici trebaju provjeravati najmanje jedanput na tjedan postoje li znakovi upale.

PRAVI JUNAK Volonter se odjeva u Batmana i spašava napuštene životinje

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare