To je to što me zanima!

Što odjenuti na doček Nove? Super ideje za kućni party, ali i raskošnu zabavu u restoranu

Bez obzira jeste li na nekom finom mjestu koje ima dress code ili ste pak u kućnom izdanju, bitno je imati top kombinaciju jer najduža noć u godini zahtijeva planski styling
Vidi originalni članak

Sjajni materijali su hit, baš kao i neke lude boje koje će biti primijećene na tulumu. Izbor stilskih varijanti je velik, a tu su onda i opcije s crvenim donjim rubljem, za sreću u ljubavi. Odjenite se po tome gdje slavite, isplanirajte outfit i modne dodatke. Neka mjesta imaju dress code te ga je dobro poštivati.

Stilistica Alma Premerl Zoko ima savjete koji će vam pomoći pri odabiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doček u restoranu

- Lijepa haljina koja naglašava siluetu dužine koju ima i klasična pencil skirt, duga haljina, svečano odijelo sa šljokicama neki su od primjera za žene. Kad je o muškom odijevanju riječ neka u fokusu budu elegantniji komadi, kao što su sakoi s ukrasnim reverima, chino hlače i elegantna košulja, smoking... Kad je o modnim detaljima riječ da za leptir mašnu, ne za kravatu. Odijevajući se za glamurozan doček nove pazite na obuću. U ženskim outfitima cipele moraju biti s potpeticom, a balerinke ponesite za svaki slučaj. Za muškarce predlažem cipele od lakirane kože - savjetuje stilistica.

MODNO VESELJE 15 ideja kako se urediti za doček Nove godine, ako slavite vani

Tulum s ekipom

Ovdje je riječ o nešto ležernijem stylingu, ovisno o tome kakvo vam je društvo. No, dobro je obratiti pažnju na klasične savjete o figuri.

- Outfiti koje ćete odjenuti na tulum moraju biti usklađeni s građom tijela, a sve ostalo je dopušteno. Uska kratka haljina sa šljokicama, šljokičasta minica u kombinaciji s majicom s printom, neobične traperice i šljokičasti top, puno lamea i crvena super su ideje. Na tulum možete u čemu god želite, no pritom pazite da se u tome osjećate ugodno - ističe Zoko.

Navodi i kako postoji razlika u tome jeste li domaćin tuluma - možete zadati i dress code.

- Tulumi mogu bit tematski, s jasno definiranim dress code-om kojeg vi kao domaćin morate prvi poštovati. Zato pazite možete li slijediti ono što zadajete smjernice drugima - podsjeća stilistica.

NADOLAZEĆI TRENDOVI Široke traperice su na modnom tronu: Nosit ćemo poderane, niskog struka i one s džepovima

Zabava u dvoje

U ovu priču ulaze i outfiti za svoje, mogu biti kombinirani ili unisex.

- Ovisno o mjestu na kojem se nalazite poštujte pravila bontona, ali i činjenicu da vam u svemu što nosite mora biti ugodno. Možete se poigrati i outfitima u paru, istom stilu kojeg nosite, čak i istim unisex odjevnim predmetima. Ne zaboravite i na crveno rublje, ali i poljupce ispod imele, za sreću u ljubavi - ističe Zoko.

Pidžama party

Ovo je hit zabava, ležerna je i vesela, no treba imati cool pidžamu.

- Crvena pidžama s veselim printom, ali i stilizirana elegantna 'muška' odijela samo su neki smjerovi u kojima možete ići. Ovisno o stilu, kombinirajte i ostale modne detalje uz pamučne vesele pidžame šaljive papuče i ukrase u kosi. Uz elegantne svilene pidžame obujte kućne papuče s krznenim detaljem, frizuru upotpunite zaštitom za spavanje te dodajte glamuroznost ovom modnom stilu dominantnim nakitom. Uz pidžamu ovog stila možete kombinirati i klasične štikle. Pidžama party može biti i naziv za Silvestrovo u krevetu, uz dobar film, večeru u krevetu s osobom koju volite - naglasila je stilistica.

Doček na otvorenom

Ovo je sve popularnija varijanta, no zahtijeva dobar kaput te kape i slične detalje.

- Doček na otvorenom je sve češći način ulaska u novu, ali i prilika da otputujete u neku od europskih metropola. Postoje li pravila za odijevanje na ovakvom dočeku? Prvo pravilo je da vam je toplo i ugodno! Odjenite se slojevito pazeći da vam je zadnji sloj u outfitu svečan, u slučaju da se s otvorenog zaputite u tople, grijane prostore. Čekate li novu na otvorenom začinite svoj total look tipičnim novogodišnjim detaljima, kao što su kapice ili rajf inspiriran elementima djeda Božićnjaka - naglasila je Zoko.

Silvestrovo na skijanju

Ovo je također jedna od opcija, no i ona ima svoja zanimljiva stilska pravila.

- Skijanje na Silvestrovo je jedna od opcija dočeka Nove, naročito kad je kraj godine za vikend. Prilikom ovakvih dočeka iskoristite elemente svoje skijaške opreme i začinite ih svečanim detaljima. Sad je vrijeme za kape sa šljokicama, ukrasne trake za kosu, a tu su i crveno-bijele kapice. Za planinske dočeke u zatvorenim prostorima odjenite 'ugly Christmas sweater' - predložila je stilistica.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • ,.youtube. 30.12.2023.

    skafander

  • 30.12.2023.

    Uska crna guess kratka haljinica sa zip zatvaračem steve maden štikle 12 cm Pinko crna torbica sa zlatnim lancem crveni Chanel ruž podignuta kosa u visoki rep 😎

  • 30.12.2023.

    Hm, joj, nisam sigurna, snježna ptica, raširiti svoja krila, ili kaubojka, kad je bend zbijen dok glazba svira. Ponekad je teško biti žena. 😅🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare