Obavijesti

Lifestyle

Komentari 144

Što odjenuti na doček Nove? Super ideje za kućni party, ali i raskošnu zabavu u restoranu

Što odjenuti na doček Nove? Super ideje za kućni party, ali i raskošnu zabavu u restoranu

Bez obzira jeste li na nekom finom mjestu koje ima dress code ili ste pak u kućnom izdanju, bitno je imati top kombinaciju jer najduža noć u godini zahtijeva planski styling

VIDEO

Sjajni materijali su hit, baš kao i neke lude boje koje će biti primijećene na tulumu. Izbor stilskih varijanti je velik, a tu su onda i opcije s crvenim donjim rubljem, za sreću u ljubavi. Odjenite se po tome gdje slavite, isplanirajte outfit i modne dodatke. Neka mjesta imaju dress code te ga je dobro poštivati.

Stilistica Alma Premerl Zoko ima savjete koji će vam pomoći pri odabiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tjedan mode McQueen 02:22

Doček u restoranu

- Lijepa haljina koja naglašava siluetu dužine koju ima i klasična pencil skirt, duga haljina, svečano odijelo sa šljokicama neki su od primjera za žene. Kad je o muškom odijevanju riječ neka u fokusu budu elegantniji komadi, kao što su sakoi s ukrasnim reverima, chino hlače i elegantna košulja, smoking... Kad je o modnim detaljima riječ da za leptir mašnu, ne za kravatu. Odijevajući se za glamurozan doček nove pazite na obuću. U ženskim outfitima cipele moraju biti s potpeticom, a balerinke ponesite za svaki slučaj. Za muškarce predlažem cipele od lakirane kože - savjetuje stilistica.

15 ideja kako se urediti za doček Nove godine, ako slavite vani
15 ideja kako se urediti za doček Nove godine, ako slavite vani

Tulum s ekipom

Ovdje je riječ o nešto ležernijem stylingu, ovisno o tome kakvo vam je društvo. No, dobro je obratiti pažnju na klasične savjete o figuri.

- Outfiti koje ćete odjenuti na tulum moraju biti usklađeni s građom tijela, a sve ostalo je dopušteno. Uska kratka haljina sa šljokicama, šljokičasta minica u kombinaciji s majicom s printom, neobične traperice i šljokičasti top, puno lamea i crvena super su ideje. Na tulum možete u čemu god želite, no pritom pazite da se u tome osjećate ugodno - ističe Zoko.

Navodi i kako postoji razlika u tome jeste li domaćin tuluma - možete zadati i dress code.

- Tulumi mogu bit tematski, s jasno definiranim dress code-om kojeg vi kao domaćin morate prvi poštovati. Zato pazite možete li slijediti ono što zadajete smjernice drugima - podsjeća stilistica.

Široke traperice su na modnom tronu: Nosit ćemo poderane, niskog struka i one s džepovima
Široke traperice su na modnom tronu: Nosit ćemo poderane, niskog struka i one s džepovima

Zabava u dvoje

U ovu priču ulaze i outfiti za svoje, mogu biti kombinirani ili unisex.

- Ovisno o mjestu na kojem se nalazite poštujte pravila bontona, ali i činjenicu da vam u svemu što nosite mora biti ugodno. Možete se poigrati i outfitima u paru, istom stilu kojeg nosite, čak i istim unisex odjevnim predmetima. Ne zaboravite i na crveno rublje, ali i poljupce ispod imele, za sreću u ljubavi - ističe Zoko.

Pidžama party

Ovo je hit zabava, ležerna je i vesela, no treba imati cool pidžamu.

- Crvena pidžama s veselim printom, ali i stilizirana elegantna 'muška' odijela samo su neki smjerovi u kojima možete ići. Ovisno o stilu, kombinirajte i ostale modne detalje uz pamučne vesele pidžame šaljive papuče i ukrase u kosi. Uz elegantne svilene pidžame obujte kućne papuče s krznenim detaljem, frizuru upotpunite zaštitom za spavanje te dodajte glamuroznost ovom modnom stilu dominantnim nakitom. Uz pidžamu ovog stila možete kombinirati i klasične štikle. Pidžama party može biti i naziv za Silvestrovo u krevetu, uz dobar film, večeru u krevetu s osobom koju volite - naglasila je stilistica.

Doček na otvorenom

Ovo je sve popularnija varijanta, no zahtijeva dobar kaput te kape i slične detalje.

Selfie in nightclub

- Doček na otvorenom je sve češći način ulaska u novu, ali i prilika da otputujete u neku od europskih metropola. Postoje li pravila za odijevanje na ovakvom dočeku? Prvo pravilo je da vam je toplo i ugodno! Odjenite se slojevito pazeći da vam je zadnji sloj u outfitu svečan, u slučaju da se s otvorenog zaputite u tople, grijane prostore. Čekate li novu na otvorenom začinite svoj total look tipičnim novogodišnjim detaljima, kao što su kapice ili rajf inspiriran elementima djeda Božićnjaka - naglasila je Zoko.

Silvestrovo na skijanju

Ovo je također jedna od opcija, no i ona ima svoja zanimljiva stilska pravila.

- Skijanje na Silvestrovo je jedna od opcija dočeka Nove, naročito kad je kraj godine za vikend. Prilikom ovakvih dočeka iskoristite elemente svoje skijaške opreme i začinite ih svečanim detaljima. Sad je vrijeme za kape sa šljokicama, ukrasne trake za kosu, a tu su i crveno-bijele kapice. Za planinske dočeke u zatvorenim prostorima odjenite 'ugly Christmas sweater' - predložila je stilistica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh