To je to što me zanima!

Što se više SMS-ova pošalje, to je više bora na vašem čelu

Masiranje sprečava crte na licu zbog mobitela, a žene koje nose visoke potpetice ravnomjernije aktiviraju mišiće listova, što znači da će imati bolje oblikovane noge
Vidi originalni članak

Zbog višesatnog zurenja u male ekrane mobitela, sve više žena preuranjeno dobije bore između obrva, upozorava dr. Jean-Louis Sebagh, čija je pacijentica i Cindy Crawford. Gledajući u ekran pri čitanju poruka, većina žena škilji, što ubrzava nastanak malih linija na čelu koje se mogu zategnuti botoksom, kaže dr. Sebagh. Ali umjesto botoksa može pomoći i masiranje tog područja na koži, slažu se kozmetičari. 

No najnovije istraživanje Sveučilišta u Kaliforniji o visokim potpeticama razveselit će mnoge žene, a osobito njihovu najveću obožavateljicu Victoriju Beckham. Žene koje nose visoke potpetice ravnomjernije aktiviraju unutarnje i vanjske mišiće listova, što znači da će imati bolje oblikovane noge od onih koje su stalno u ravnim cipelama. 

I seks je bolji zbog potpetica

Nošenje potpetica ne viših od sedam centimetara uzrokuje 15 posto manje aktivnosti u mišićima zdjelice nego ravne cipele. Zbog toga su mišići opušteniji, ali i snažniji, zbog čega je i seks mnogo bolji. 

Manji koraci su bolji

Liječnici ne preporučuju svakodnevno hodanje u visokim potpeticama zbog opasnosti od ozljeda i artritisa. Ako ih nosite često, treba hodati manjim koracima zato što tako cijelo tijelo držite u boljoj ravnoteži. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gogafmm 03.03.2011.

    ovo sa potpeticama mi je mrak!! he-he!

Komentiraj...
Vidi sve komentare