To je to što me zanima!

Strijelac postaje zreliji, donosi nove planove i živi po njima

Saturn u znaku sve će Strijelce ove godine učiniti mudrijima i ozbiljnijima. Snaći će ih nove odgovornosti, osobito one situacije koje u prošlosti nisu ozbiljno rješavali
Vidi originalni članak

U ovoj godini ništa nećete postići brzopletošću ili pretjeranim reakcijama. Saturn je u vašem znaku ,a on zahtijeva disciplinu, rad i red. Budite u svemu staloženi i mudri, i dvaput promislite o svojim odlukama. Bit ćete mnogo ozbiljniji i odgovorniji nego prošlih godina. Ulagat ćete u poboljšanje stambenih prilika, odlučit ćete se na adaptaciju, odseliti se u prostraniji stan ili razmisliti o mogućnosti kupnje, dogradnje kuće ili vikendice. 

Sve ono što prije niste rješavali, a trebalo je, sad će doći na red. Uozbiljit ćete se, biti spremni na razne životne izazove, a probleme ćete rješavati s više snage. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, ove ćete godine biti spremni za brak i potomstvo. U nove poslovne pobjede krećete već su siječnju, veljači i ožujku, a u svibnju, lipnju i srpnju pazite se krivih odluka ili nepovoljnih novčanih ulaganja. Stabilni Jupiterov utjecaj će sve do kolovoza umanjiti vašu izloženost stresu i problematičnim situacijama. 

Vaše odluke će biti mudre, zrelije ćete razmišljati o životu, manje se živcirati zbog nekih situacija i uživati zaštitu utjecajnih i starijih osoba. Ljubavni će život biti pun uzbuđenja i novih prilika, u čemu posebno prednjače siječanj i veljača. Ljetne mjesece ćete pamtiti po velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko će vas osvojiti šarmom, ali i inteligencijom. Moglo bi se raditi i o vezi sa strancem ili osobom koja je iz drugoga grada ili sredine. Brakovi i veze bit će jako stabilni, osim u svibnju i lipnju, kad su moguće prolazne trzavice. 

U drugoj polovini godine Jupiter se premješta u vaše polje karijere. Promijenit ćete se duhovno, što će uočiti ljudi koji vas dobro poznaju. Postat ćete zreliji, promišljeniji i ozbiljniji. Dobit ćete nove prilike i mogućnosti napredovanja i pronaći izlaz iz situacija s kojima se već dugo mučite. Mogli biste promijeniti posao, za što su povoljni rujan, listopad i prosinac, a oni ambiciozniji među vama sigurno će napredovati. Na ljubavnom planu lijepe osjećajne odnose s partnerom imat ćete u rujnu i listopadu, dok se u prosincu pazite veze sa zauzetom osobom. Na zdravlje posebno pripazite jer bi se mogle aktivirati stare, kronične boljke. Posebno oprezni budite u veljači, ožujku, svibnju, lipnju te listopadu i studenom, kad bi vam imunitet mogao biti u padu, a vi izloženi jakom stresu.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osjetljivo skoro cijele godine. Obratite pozornost na svoje poroke, ispravno se hranite i živite što mirnije i urednije. Mogle bi se aktivirati stare boljke. 

Posao

Druga polovina godine pravo je vrijeme da istaknete kvalitete i pokažete koliko ste ambiciozni. Lako biste mogli napredovati. Postat ćete zreliji i promišljeniji. 

Ljubav

Ljeto će biti prekretnica za mnoge od vas jer će u to vrijeme mnogi izaći iz začaranoga kruga samoće. Napokon ćete se jako zaljubiti, a neki će se i vjenčati. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zivot je more 23.07.2015.

    eh strelci ko vas samo napravi takve sasave ..

  • navijacica_1 04.01.2015.

    još da oće bit ovako...di bi mi bija kraj!!!

  • Irys 03.01.2015.

    ozbiljan strijelac, kaj postoji takav? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare