Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Strijelac postaje zreliji, donosi nove planove i živi po njima

Strijelac postaje zreliji, donosi nove planove i živi po njima
4

Saturn u znaku sve će Strijelce ove godine učiniti mudrijima i ozbiljnijima. Snaći će ih nove odgovornosti, osobito one situacije koje u prošlosti nisu ozbiljno rješavali

VIDEO

U ovoj godini ništa nećete postići brzopletošću ili pretjeranim reakcijama. Saturn je u vašem znaku ,a on zahtijeva disciplinu, rad i red. Budite u svemu staloženi i mudri, i dvaput promislite o svojim odlukama. Bit ćete mnogo ozbiljniji i odgovorniji nego prošlih godina. Ulagat ćete u poboljšanje stambenih prilika, odlučit ćete se na adaptaciju, odseliti se u prostraniji stan ili razmisliti o mogućnosti kupnje, dogradnje kuće ili vikendice. 

Sve ono što prije niste rješavali, a trebalo je, sad će doći na red. Uozbiljit ćete se, biti spremni na razne životne izazove, a probleme ćete rješavati s više snage. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, ove ćete godine biti spremni za brak i potomstvo. U nove poslovne pobjede krećete već su siječnju, veljači i ožujku, a u svibnju, lipnju i srpnju pazite se krivih odluka ili nepovoljnih novčanih ulaganja. Stabilni Jupiterov utjecaj će sve do kolovoza umanjiti vašu izloženost stresu i problematičnim situacijama. 

Vaše odluke će biti mudre, zrelije ćete razmišljati o životu, manje se živcirati zbog nekih situacija i uživati zaštitu utjecajnih i starijih osoba. Ljubavni će život biti pun uzbuđenja i novih prilika, u čemu posebno prednjače siječanj i veljača. Ljetne mjesece ćete pamtiti po velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko će vas osvojiti šarmom, ali i inteligencijom. Moglo bi se raditi i o vezi sa strancem ili osobom koja je iz drugoga grada ili sredine. Brakovi i veze bit će jako stabilni, osim u svibnju i lipnju, kad su moguće prolazne trzavice. 

U drugoj polovini godine Jupiter se premješta u vaše polje karijere. Promijenit ćete se duhovno, što će uočiti ljudi koji vas dobro poznaju. Postat ćete zreliji, promišljeniji i ozbiljniji. Dobit ćete nove prilike i mogućnosti napredovanja i pronaći izlaz iz situacija s kojima se već dugo mučite. Mogli biste promijeniti posao, za što su povoljni rujan, listopad i prosinac, a oni ambiciozniji među vama sigurno će napredovati. Na ljubavnom planu lijepe osjećajne odnose s partnerom imat ćete u rujnu i listopadu, dok se u prosincu pazite veze sa zauzetom osobom. Na zdravlje posebno pripazite jer bi se mogle aktivirati stare, kronične boljke. Posebno oprezni budite u veljači, ožujku, svibnju, lipnju te listopadu i studenom, kad bi vam imunitet mogao biti u padu, a vi izloženi jakom stresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osjetljivo skoro cijele godine. Obratite pozornost na svoje poroke, ispravno se hranite i živite što mirnije i urednije. Mogle bi se aktivirati stare boljke. 

Posao

Druga polovina godine pravo je vrijeme da istaknete kvalitete i pokažete koliko ste ambiciozni. Lako biste mogli napredovati. Postat ćete zreliji i promišljeniji. 

Ljubav

Ljeto će biti prekretnica za mnoge od vas jer će u to vrijeme mnogi izaći iz začaranoga kruga samoće. Napokon ćete se jako zaljubiti, a neki će se i vjenčati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno