To je to što me zanima!

Studentica po zemljama: Naša jedina ima cigaretu i sliku Tita

'Study girl' poznata je kao lik koji ne prestaje učiti,a u pozadini je glazba koja potiče na opuštanje i učenje. Video je postao hit, a autori iz drugih zemalja napravili su i svoje verzije
Vidi originalni članak

Study Girl je animirani lik koju je stvorio Juan Pablo Machado za YouTube kanal ChilledCow za video pod nazivom Lofi hip hop mix- Beats to Relax / Study to. Animacija prikazuje djevojku sa slušalicama koje uči za stolom pored prozora i mačke. 'Study girl' poznata je kao lik koji ne prestaje učiti, a u pozadini je glazba koja potiče na opuštanje i učenje, piše BoredPanda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove godine račun je ukinut na inicijativu YouTubea, a  'vječni' live prijenos je završio. To je najduži live videozapis u povijesti YouTube kanala. Trajao je 13 tisuća sati i imao je 218 milijuna pregleda. U to vrijeme izračunato je da je mogla napraviti 109 doktorata te naučiti sedam najtežih stranih jezika. 

Na kraju je YouTube zabranio pristup računu, a njegov vlasnik Dimitri ponovo je pokrenuo stream kao novi video, dopuštajući djevojci da nastavi studirati.

Njezini su obožavatelji bili toliko sretni kad su čuli dobre vijesti da su počeli crtati studenticu po uzoru na svoje zemlje pa je u skladu s kulturom nacrtan i ambijent. Na popisu se našla i Hrvatska. Naime, naša studentica je iz Rijeke i jedina je koja na stolu ima pepeljaru i cigaretu. Na polici je kalendar brodogradilišta 3. maja, portret druga Tite, Tolstojev roman Rat mir, no na ćirilici. Na stolu je umjesto kave, tanjur graha. 


1. Original od Juan Pabla Machada

2. Japan

3. Španjolska 

4. Škotska

DOSTA NEZGODNO... Mama htjela pokazati kako je spremila igračke, ali otkrila je previše: 'Barem imam majicu'

5. Rumunjska 

6. Hrvatska 

 7. Maroko

TKO ZNA - ZNA! Ove torte su stvarno 'wow'! Izgledaju bajkovito i nestvarno

8. Grčka

9. Brazil

10. Island

Idi na 24sata

Komentari 104

  • SirBurek 23.09.2020.

    Netko vidi cigarete i Tita, ja vidim istarsku studenticu, Pašaretu i Ganju xD

  • nadangunjevic890@gmail.com 13.09.2020.

    Glupost..sve su ljevoruke...mozda imaju i po dvije lijeve noge...

  • Voltaire_ 12.09.2020.

    @ marius0511 Mozda je Irena Javor ? 😬😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare