To je to što me zanima!

Stvarna ljubav iza zatvorenih vrata: Dlakave noge, slinjenje...

Moji su crteži dokumentirali sve, od zaruka i planiranja vjenčanja mene i muža, pa do čitanja zavjeta - rekla je umjetnica Amanda Oleander, a crteži joj se, kaže, mijenjaju kako joj se mijenja život
Vidi originalni članak

Najintimniji trenuci svakog para događaju se kod kuće, kad nitko ne gleda - a upravo takve privatne trenutke u svojim crtežima prikazuje umjetnica Amanda Oleander iz Los Angelesa.

Njezin je rad u posljednje vrijeme nadahnut njenim vlastitim životom i ljubavnim vezama, prije svega onom sa suprugom Joeyjem Rudmanom, no inspiraciju Oleander pronalazi i u interakciji s članovima obitelji i prijateljima, ali i u svemu što joj se događa i što proživljava.  

- Oduvijek me zanimalo kako se ljudi ponašaju iza zatvorenih vrata - rekla je umjetnica za HuffPost, a kaže i da, kad su u pitanju ona i suprug, postoje trenuci za koje žali što ih kamera fotoaparata nije zabilježila - poput trenutaka kad zajedno ljenčare na kauču ili kad navečer peru zube.

- Umjesto da nas fotografiram, ja nas nacrtam - kaže. 

'NIJE TO SLUČAJNO' Nakon 66 godina ljubavi u 33 sata umrli su jedno za drugim

Oleander i Rudman vjenčali su se u kolovozu ove godine, a ona kaže da je u svojim radovima do sada zabilježila sve što joj se s njim događalo.

- Moji su crteži dokumentirali našu vezu, od zaruka i planiranja vjenčanja, pa do čitanja zavjeta - rekla je Oleander čiji se crteži, kako kaže, mijenjaju kako joj se mijenja i život.

ŽELE JOŠ DJECE Zna tko je otac: Žena (20) je trudna, živi s četiri muškarca

- Kad iduće ljeto kupimo svoj prvi dom i postanemo roditelji, i dalje ću crtati sve kroz što prolazimo - kaže umjetnica i napominje da suprug "za sada uživa u njenoj pažnji koju mu pokazuje sa svojim crtežima".

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Judita👥 07.12.2019.

    Za obnavljanje strasti bolje paziti kako se ponašamo i zglrdamo

  • 07.12.2019.

    velika ljubav

  • MOC JE U ZNANJU 07.12.2019.

    Sveže venčani pa još jedu med . :-)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare