To je to što me zanima!

Suluda teorija: Muškarci su gay jer u anusu imaju gladnog crva

Čepići koji se umeću u rektum mogu izliječiti mušku homoseksualnost, sumanuta je tvrdnja akademkinje iz Kuvajta Mariam Al-Sohel za TV kuću Scope, inače poznata po antigay stavovima
Vidi originalni članak

Homoseksualne sklonosti razvijaju se kod muškaraca nakon što su seksualno napadnuti, a nastavljaju se zato što u njihovom anusu postoji crv koji se hrani spermom, bizarna je tvrdnja akademkinje Mariam Al-Sohel u intervjuu za TV kuću Scope sa sjedištem u Kuvajtu.

U nastavku emisije rekla je kako je pronašla lijek za mušku homoseksualnost, koji se temelji na 'terapeutskim supozitorijima'.
U emisiji je pokazala čepiće namijenjene za rektalnu primjenu, a tvrdi da su njene besmislene tvrdnje utemeljene i na znanosti.

Također, kaže da hrana koja je rasla pod zemljom muškarce može učiniti 'više muškarcima' i povećati im mišićnu masu, a korisnom za muškost smatra i gorku hranu.

RASTE TREND ZARAZE Otkrili joj gonoreju na rukama, torzu, zglobovima, čak i u kosi

Inače, Mariam Al-Sohel u Kuvajtu je poznata kao istraživačica s anti homoseksualnim stavovima koja zastupa lažnu tezu da postoje četiri spola: muški, ženski, feminizirani gay muškarci i muškobanjaste lezbijke (žene koje preuzimaju ulogu muškarca u odnosu sa ženom).

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Kate Becket 02.09.2019.

    O moj Bože

  • Rara Avis_1 26.04.2019.

    Bože pomozi...

  • 25.04.2019.

    Pitam se sto zivi u zenskom rektumu i sto se tamo hrani spermom? Sto, taj crv napada samo muskarce? Koja bi joj bila definicija lezbijke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare