To je to što me zanima!

Super ideja za pospremanje Barbika: Uredno i sve na mjestu

Koliko je bitna mašta i razmišljanje van okvira pokazala je i jedna mama kojoj je prekipjelo slagati Barbike u kćerinoj sobi. Sad svaka ima svoje mjesto, pregledne su i nema spoticanja preko njih po noći
Vidi originalni članak

Svim roditeljima je poznat stres koji dožive (a neki i šok) kad uđu u dječju sobu, a igračaka posvuda. No, zahvaljujući mašti i Internetu danas je puno lakše doći do fenomenalnih rješenja koji su uz to i prilično jeftini.

POGLEDAJTE VIDEO: Društvene igre za sve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova mama je otkrila svoje 'genijalno' rješenje za pohranu goleme kolekcije Barbie lutaka svoje kćeri, a sve što joj je trebalo je viseći organizator za vrata.

Pametna mama otkrila je da je organizator objesila s unutarnje strane vrata i u svaki pretinac stavila jednu Baribe lutku. 

U svakom pretincu ima dovoljno mjesta da se uz samu Barbiku mogu pospremiti i njezini dodaci poput oštrih cipelica, torbica, češljeva, zamjenske robe i ostalih dodataka. A sve je lijepo i pregledno.

Njezina objava prikupila je preko 1000 lajkova na Facebook stranici Family Lockdown Tips & Ideas, a mnogi su roditelji rekli kako su impresionirani njezinom idejom piše britanski Sun.

- Ovo je tako dobra ideja - napisala je jedna mama.

MALO INSPIRACIJE Top 20 ideja za dekoraciju dječje sobe - izgledat će kao iz bajke

- Obožavam ovo! Iskoristit ću ovu ideju za akcijske figurice svojih dečkiju! - napisala je druga.

 - I mi smo se tog dosjetili! Super trik - napisao je treći komentator. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.02.2021.

    Moje lutke su na policama,plisane igracke na kaucu.Lutak Ken ih cuva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare