To je to što me zanima!

Susjed joj poslao ljuto pismo jer bebu uspavljuje u autu: 'Požalit će što je započeo rat sa mnom'

Australka uspavljuje dijete u upaljenom autu na zadnjem sjedalu ili vozeći se s njim. Kaže da je to jedini način da zaspe i spava. Susjedu se to nije svidjelo pa joj je poslao 'ogorčenu' poruku
Vidi originalni članak

Ako ste roditelj, sjetite se vremena kada je vaše dijete bilo malo. Sigurno ste pokušali apsolutno sve kako biste ga uspavali i kako bi usnulo poput anđelčića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna mama iz Sydneya u Australiji tako je otkrila da njen sin najbolje spava dok je u upaljenom automobilu. S obzirom na to često bi ga uspavljivala na zadnjem sjedalu. To je sve bilo lijepo, dok nije dobila anonimnu poruku od susjeda.

Kako prenosi Daily Mail, mama je poludjela na susjeda i rekla: 'Kad saznam tko je ovo, ozbiljno će požaliti što su započeli rat sa mnom!'

UDAHNITE PUNIM PLUĆIMA Zbog čega se javlja ljetni umor i kako ga možemo izbjeći: Evo što jesti i piti, kako vježbati...

Poruka koja je podijeljena na društvenim mrežama glasila je: 'Draga susjedo, većina vaših susjeda prolazi i nekoliko puta dnevno pored vaše kuće i svi primjećuju da vam auto određene dane zna konstantno raditi. Vidim vaše dijete u autu, a ponekad i vas. 
Razumijem da koristite automobil za umirenje ili uspavljivanje djeteta, ali siguran sam da morate razumjeti štetu koju nanosite okolišu. Ne mogu razumjeti da vozilo poput vašeg dnevno radi satima i to bez prihvatljivog razloga. Ako doista brinete o svojoj djeci, brinuli biste i o okruženju koje im ostavljate dugoročno, a ne samo o vašoj kratkotrajnoj udobnosti'.

Govoreći iz iskustva, susjeda je nastavila: 'Odgojila sam troje djece i nikad nisam morala koristiti vozilo ili se voziti u njemu kako bih uspavala svoju djecu. Razumijem da biti roditelj nije lako, ali ovim putem oštećujete naš planet (planet koji ostavljate svojoj djeci) ii to nije prihvatljiv način'.

Pred kraj poruke napisano je: 'Molimo vas budite pažljiviji član društva. Od susjeda koji brine za okoliš i našu budućnost'.

KRIVA PREDODŽBA Mame: Dojenje se na prikazuje vjerno, puno je zahtjevnije nego to možemo vidjeti u medijima

Majka koju je ova poruka naljutila rekla je kako se nije dobro naspavala otkad je postala roditelj, a to je bilo prije šest godina. 

Osim toga, rekla je da njezin sin u autu zaspe sat i pol, a čim ugasi auto on se odmah probudi, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nnjmkd 12.08.2021.

    A i ta susjeda nema pametnijeg posla. Ali ako to dijete ima šest godina, mislim da postoje i efikasnije metode za uspavljivanje.

  • 12.08.2021.

    Zato danas djeca psuju učiteljicama, bacaju se po podu kad nešto ne dobiju odmah, pljuju vlastitu majku u lice i sl. To je moderni odgoj.

  • ante-portas 12.08.2021.

    Susjed je u pravu, ali i ja sam svog sina vozikao okolo po noci kad su mu zubi rasli. Potpuno razumijem i zenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare