To je to što me zanima!

Svaki treći neće potrošiti ni kune za poklon za Valentinovo

Parovi sve više pribjegavaju jeftinijoj proslavi Valentinova pa će četvrtina potrošiti manje od 180 kuna na poklon, a 90 posto njih pobornici su večera s popustima
Vidi originalni članak

Skoro polovica poklon za Valentinovo kupuje u zadnji tren, pokazala je zajednička studija britanskih tvrtki Give As You Live and Vouchercodes.co.uk provedena na 2000 ljudi. Međutim, svaki treći priznaje da ove godine neće na njega potrošiti ni kune. 

Oni taj praznik žele proslaviti najjeftinije moguće, što potvrđuje i činjenica da skoro 90 posto njih odobrava večere s popustima koje se mogu kupiti na portalima za grupnu kupovinu. Korištenje portala postalo je sasvim uobičajeno i takav stav prema novcu gotovo svaka deseta žena smatra privlačnim, piše Daily Mail.

Ipak večera s popustom ne bi prošla na prvom spoju, a to je najmanje privlačno mlađima od 18. do 24. godine. Četvrtina ljudi ipak za poklon za Dan zaljubljenih planira potrošiti manje od 180 kuna, potvrdilo je istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • El Tractor 12.02.2015.

    Recesija je, treba paziti na svaku kunu!

  • irena6144 14.02.2014.

    ja se volim cijele godine, a ne jedan dan kad je sve najskuplje. pokloni od srca su najbolji, a ne neka glupost iz dućana na kojoj piše i love u samo zato što je valentino. čemu plaćati i trošiti na gluposti kad mogu napraviti poklon sama, a i stvoriti lipi privatni ugođaj i atmosferu uz romantičnu večeru u kući

  • šćuka 14.02.2014.

    valentinovo je. lajk ak voliš burek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare