To je to što me zanima!

Sve je spremno za Božićnu priču obitelji Salaj, 5 milijuna lampica

Cijene ulaznica nismo mijenjali, individualna ulaznica je 40 kuna po osobi, dok djeca mlađa od 7 godina ulaze besplatno. Parking za sve posjetitelje je potpuno besplatan, kažu organizatori
Vidi originalni članak

- Obitelj Salaj svoju je Božićnu priču započela prije 19 godina. Gospodin Zlatko Salaj je kao dijete siromašnih roditelja u djetinjstvu ostao zakinut za božićni ugođaj te ga je to ponukalo da za vrijeme Božića svoje imanje uređuje sa što više lampica kako bi svojim najmilijima i sebi priuštio poseban doživljaj Božića. Svake godine polagano je dodavao sve veći broj lampica te će ih se u 2020. godini upaliti oko 5 milijuna - stoji na Facebook stranici SalajLand uz najavu skorog otvorenja bajkovite priče u Grabovnici, selu kraj Čazme koje svake godina zablista posebnim blagdanskim sjajem.

- Sve ove godine obitelj Salaj uložila je svu svoju ljubav i izniman trud kako bi njihova Priča svake godine bila što ljepša i kako bi u druženju sa svojim posjetiteljima razmijenili ljubav, poštovanje i radost koji obasjavaju i okružuju njihovo imanje. Ove godine možete biti dio ove jedinstvene priče od 27. studenog 2020. sve do 09. siječnja 2021. godine - dodali su.

Planiraju imati organizirane dolaske u dogovoru sa Hrvatskom željeznicom, ali...

- Planiramo HŽ organizirani dolazak, ali sve će ovisiti o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, kada budemo imali točne informacije, objavit ćemo na Facebook stranici - pojasnili su.

Cijene ulaznica nisu mijenjali.

- Kako je zahladilo, kod nas je atmosfera sve ugrijanija! Biti ćemo otvoreni svakog dana od 15 do 22 sata (uključujući vikende i blagdane). Cijene ulaznica nismo mijenjali, individualna ulaznica je 40 kuna po osobi, dok djeca mlađa od 7 godina ulaze besplatno. Parking za sve posjetitelje je potpuno besplatan - kažu.

ZA SVAKU POHVALU Znate li koji grad ima prvi adventski sajam bez plastike?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boooo 17.11.2020.

    ovo je pre pre strašno.... pa tu moraš oštetit vid bez maske za varenje

  • Eksterni 17.11.2020.

    Ovaj kic moze, sva druga okupljanja ne.

  • POMOCNI RADNIK 17.11.2020.

    zahtjevan posao, nema se sta..tehnika uradi sve, a samo oni koji nemaju sta bolje za viditi cude se i dive kako od jednom 5 milijuna zarulja svijetli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare