To je to što me zanima!

Sve tajne proricanja iz dlana i anđeoske kartice u Astralu

U novom broju ezoterijskog magazina saznajte sve o micanju uroka, hiromantiji i velikom ljetnom horoskopu. Uz svaki kupljeni očekuje vas i anđeoske kartice na dar
Vidi originalni članak

U najnovijem ljetnom broju Astrala donosimo poseban specijal o proricanju iz dlana koji će vas zabaviti, ali i educirati. Uz to ne propustite i 42 karte s anđeoskim porukama koje darujemo svim vjernim čitateljima Astrala. Osim velike astroprognoze za sve znakove za kolovoz te najvećeg astroprofila Lava, pripremili smo i antihoroskop te superhoroskop koji otkriva najbolje i najlošije varijante svakog znaka. 

U velikom intervjuu s poznatim iscjeliteljem Kristijanom Mikulajem otkrijte kako skinuti uroke i crnu magiju, a u intervjuu s poznatim hipnoterapeutom Draženom Radakovićem sve o regresiji i životima između života. Ako ste okruženi negativnim ljudima koji vam crpe energiju, ne propustite priču o energetskim štitovima, a za vas smo pripremili i više od 50 najboljih prirodnih i zdravih recepata od povrća koji sprečavaju i liječe sve vrste bolesti. 

novom broju možete saznati i sve o Yingu i Yangu, tigru i zmaju, ali i Julesu Verneu, tehnici gledanja u sunce i pesomantiji. Ako ste na moru, sigurno će vam se svidjeti savjeti prirodni recepti za opekline od sunca, meduza, uboda ježinaca, pčela, morskih pauka...., a tu su i pronicljivi odgovori Mevludina Duvančića na Vaša pitanja. 

Potražite Astral na svim kioscima od 25. lipnja 2014. za 14,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • El Tractor 15.02.2015.

    Mami šoldi...

  • CUKRENA. 24.07.2014.

    .. ♪♫.na mom dlanu crte dvi, života i ljubavi...prva mi je preduga, to me nije ni briga, a ona druga malena puno mi je važnija.. ♪♫

  • chill27 24.07.2014.

    faca je zapalijo pljugu u bjeloj kuci...mislim da je jedini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare