To je to što me zanima!

Za uspomenu na divno vrijeme sve više mama tetovira dojenje

Kao podsjetnik na prekrasno vrijeme provedeno s bebom, ali i na svoju žensku snagu, sve više majki odlučuje tetovirati dojenje. Pogledajte ove prekrasne slike
Vidi originalni članak

Dojenje u početku može biti zahtjevno, ali s vremenom, kada se mama i beba bolje upoznaju, postaje jedan od najljepših osjećaja na svijetu, reći će brojne mame. Kako bi obilježile to posebno vrijeme sa svojom djecom, sve više mama odlučuje se na tetoviranje upravo dojenja. 

Predivne tetovaže preplavljuju društvene mreže, a ima ih od vrlo jednostavnih do onih apstraktnijih i kompleksnijih. 

Majke na taj način žele obilježiti svoje putovanje kroz dojenje i sačuvati uspomenu na to prekrasno iskustvo. Osim toga, dojenje simbolizira i njihovu snagu na koju žele imati podsjetnik. 

- Ovakav način prigrljivanja dojenja drugim majkama može poslužiti kao oblik podrške i znak da je dojenje pozitivno i da nije nešto čega se trebamo sramiti - ispričala je psihologinja Sharon Draper za portal Essential Baby. 

Pogledajte još primjera: 

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • First Lady 27.01.2017.

    Žene ne znaju za neku normalnu, idu iz krajnosti u krajnost, ili ne doje uopće ili toliko ''vole'' dojenje da si to tetoviraju pa pokazuju na sve strane kako su pametne. Daj zadrži nešto i za sebe jbt.

  • kung fu panda 26.01.2017.

    s obzirom da imam 8 godina dojenja u dilemi sam dali imam dovoljno kože da sve to tetoviram po sebi mislim ono 1 klinac,2,3,4,pa doji sa mjesec ,godinu dvije hmmmmmteška dilema

  • +Shalom+MI86+ 26.01.2017.

    Joooj sada ce ispast da svi doje.. Djeca se tove formulama a svega par posto u svijetu doji.. Ma..

Komentiraj...
Vidi sve komentare